|
עוגת קרמבו עם קצפת מילקי – 
העוגה הזו בתמונה זו עוגת קרמבו…המתכון הוא אותו הדבר…רק שהפעם תעשו רק עם הקצפת החדשה של מילקי!! אז במקום הקצפת שרשומה במתכון שימו קצפת של מילקי בלי להוסיף כלום. עוגת קרמבו מושחתת, יוצא שיגעון. בתיאבון!

מתכון באדיבות: עינת חנניה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגת קרמבו עם קצפת מילקי

מתכון: עוגת קרמבו עם קצפת מילקי

מצרכים ואופן הכנה להכנת הבסיס

כוס מדידה חד פעמי קר
לתחתית:
4 ביצים L

רבע כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 פודינג שוקולד
2 וחצי כפות קמח תופח (בפסח להשתמש בקמח תופח לפסח)
2 סוכר וניל
חצי כוס מים חמימים
אופן ההכנה:

  • במיקסר מקציפים את הביצים כ 3 דקות
  • תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן בהדרגה ומקציפים שתי דקות מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות מוסיפים את הפודינג, מקציפים עד להתמעה ומוסיפים את הקמח והמים.
  • אחרי שהבלילה חלקה, משמנים תבנית אפייה וזולגים את הבלילה
  • תופחים פעם אחת על השיש ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

מצרכים ואופן הכנה להכנת הקצפת והסירופ

2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
3 כפות אבקת חלב
1 כוס חלב
מקציפים הכל יחד עד לקבלת קצפת יציבה
אחרי שהעוגה התקררה שמים את הקצפת על העוגה, מורחים ומיישרים.
מכניסים למקפיא כשעה.
הכנת סירופ השוקולד:
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר איכותי
שמים בסיר קטן (או במיקרו) מבשלים עד שמתאחד והסירופ נהיה סמיך מעט
מצננים, זולגים על העוגה שיצאה ישר מהמקפיא.
בהצלחה ובתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: מה גודל התבנית שיצא כזה גבוה?
תשובה: התבנית לא חשובה ולא קובעת את הגובה….כמות הקצפת שאת שמה בין לבין היא שקובעת

שאלה: אפשר בלי האבקת חלב? זה קריטי?
תשובה: האבקת חלב מוסיפה את הטעם הזה שיש לקצפות של הקרמבו… את יכולה לוותר אבל עדיף שתוסיפי.
האבקת חלב זה במידה ואת מכינה עם שמנת מתוקה רגילה….בשמנת של מילקי אין צורך

שאלה: אפשר להכין בחד פעמית מרובעת רגילה?
תשובה: כן

שאלה: שופכים את הסירופ שוקולד כשהוא לגמרי חם או צריך לצנן ועד כמה? תודה לתשובה ושבת שלום
תשובה: לצנן כמובן!

שאלה: מאיפה אפשר לקנות אבקת חלב?
תשובה: מכל סופר או מכולת.

שאלה: לא הבנתי את הקטע של הקצפת מילקי בלי להוסיף כלום…לא להוסיף פודינג וחלב?
תשובה: אין צורך להוסיף דבר מלבד הקצפת אם משתמשים בזו של מילקי מכיוון שהיא מתוקה. העוגה הזו בתמונה זו עוגת קרמבו…המתכון הוא אותו הדבר…רק שהפעם עשיתי רק עם הקצפת החדשה של מילקי!! אז במקום הקצפת שרשומה במתכון שימו קצפת של מילקי בלי להוסיף כלום.

שאלה: כמה דקות פחות או יותר לאפות את התחתית בחום 170?
תשובה: עד שקיסם יוצא יבש בין 20 דקות לרבע שעה

עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת קרמבו עם קצפת מילקי

עוגת קרמבו עם קצפת מילקי
עינת חנניה: " אחת העוגות הכי טעימות שאני נוהגת להכין"
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *