עוגותעוגות בחושותעוגות שוקולד

עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית

עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית – 

מתכון
קלי קלות לעוגת השוקולד הכי אוורירית שיש! עוגה גבוהה ומרשימה, ולא פחות חשוב, מוכנה בקלי קלות!

מתכון באדיבות: גילה גילה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית

מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית 

מצרכים 

גודל רינג 24
לחמם תנור ל 170 מעלות
כוס מדידה אוניברסלי

4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1שקית סוכר וניל
3/4 כוס קקאו משובח
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
1כוס מים חמים

אופן הכנה 

קודם כל לערבבב היטב במטרפה עד לאיחוד כל החומרים .
להוסיף עוד 1 כוס מים רותחים
לערבב שוב. התערובת אמורה להיות נוזלית לא לדאוג. לכן היא יוצאת אוורירית.. קוטר רינג 24. אופה ב 170 מעלות. בערך 3/4 שעה. לבדוק עם קיסם לפני שמוצאים מהתנור

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר תמונה של הרינג בבקשה?
תשובה: לתמונה בבקשה ללחוץ פה

שאלה: 2 כוסות סוכר?
תשובה: כן אבל אפשר לוותר על חצי כוס

שאלה: איך משתמשים אם לתבנית אין תחתית?
תשובה: שמים מתחת נייר אפיה ונייר כסף ומניחים על תבנית

שאלה: ואיך סוגרים את הנייר?
תשובה: את מניחה נייר אפיה מתחת לרינג . ומתחת נייר כסף שיהיה גדול יותר ואז מכווצת מסביב לרינג.

שאלה: איך הבלילה לא יוצאת החוצה
תשובה: שמה נייר אפיה ומתחת נייר כסף עוטפת היטב את הרינג. מניחה על תבנית אפיה שטוחה ושופכת בתוך הרינג את הבלילה

שאלה: גם קמח תופח וגם אבקת אפייה?
תשובה: בדיוק!

שאלה: אפשר בקפיצית 26?
תשובה: כמובן! 

שאלה: ואם אין לי קמח תופח?
תשובה: על כל כוס קמח רגיל תוסיפי כפית אבקת אפיה.

שאלה: אם אני רוצה תבנית מלבנית לשנות משהו? הכוונה לתבנית 32×25
תשובה: הייתי עושה כפות וחצי ולא כפול. כלומר 6 ביצים 3 סוכר 1 וחצי שקיות אפיה וכו'..

שאלה: מתאים גם להכנת מאפינס?
תשובה: אפשר לנסות

שאלה: עשיתי בתבנית חד פעמית.. בלילה וחצי.למה היא עולה לי רק באמצע?
תשובה: תתחילי אפייה גילה על חום 150-160 ואחכ מעלים ל 175

עוד מתכונים מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים