|
עוגת גבינה קרה בציפוי לוטוס –
עוגת גבינה מושלמת גם לשבועות וגם לחום המטריף שפוקד את ארצנו בימים האלה. רצוי להכין אותן יום קודם, ופשוט להגיש ולהתענג ביום שאחרי. מתכון קלי קלות שחובה לנסות!  ?
מתכון באדיבות: דבורה אוזנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת גבינה קרה בציפוי לוטוס

מתכון: עוגת גבינה קרה בציפוי לוטוס 

מצרכים ואופן הכנה 


מצרכים למלית גבינה:
250 גרם גבינה מסקרפונה (ניתן להחליף בגבינה שמנת רגילה)
250 גרם
גבינה לבנה מנוקזת ( רצוי לנקז בכדי לקבל מרקם קרמי)
1 שמנת חמוצה של פעם
250שמנת מתוקה
שוקולד לבן מומס
כוס אבקת סוכר

לתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים למעט שמנת מתוקה בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה ומקפלים אותה לתוך המסה רצוי לשים בדפנות התבנית שקף זה שומר על אחידות ומראה חלק
בסיס לוטוס לעוגת לוטוס:
350 גרם עוגיות לוטוס
100גרם חמאה מומסת
ממרח לוטוס מחומם מעט
בסיס חום פתיבר שוקולד:
(אני אישית מכינה את הבצק אבל באמת שאין צורך אם משתמשים עם פתיבר איכותי)
שני שרבולים פתיבר שוקולד
75גרם חמאה מומסת
טוחנים את העוגיות יחד עם החמאה ומרפדים את התבנית ולקרוא ל20 דקות

לכסות את העוגה ולהכניס לקרור להתעצבות מלאה למשך הלילה או כמה שעות טובות.

שאלות ותשובות

שאלה: איך נראית התבנית בבקשה?
תשובה: בבקשה מצרפים תמונה של התבנית

עוגת גבינה קרה לוטוס תבנית

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

    1. היי טימור, פשוט לחמם ממרח לוטוס כמה שניות במיקרו עד למרקם מעט נוזלי ולצפות. בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *