עוגיות

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים – 

מתכון עוגיות שושנים הכי טעים שיש. מבטיחים שלא ישאר ושתכינו שוב. עוגיות שושנים נמסות בפה, פשוט חגיגה בכל ביס. הקפה עלינו,אז קדימה, רוצו להכין!

מתכון באדיבות: נטע מולה סופר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות שושנים

מצרכים 

ל 40 יחידות

מרכיבים להכנת הבצק:
200 גרם חמאה
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
3 חלמונים
1/2 כוס מיץ תפוזים או חלב

מרכיבים למקצפת:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה 

הכנת העוגיות:
נכין את הבצק ונרדד
1. נעבד במעבד מזון  קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית
2. נוסיף חלמונים ומיץ תפוזים עד לבצק במרקם אחיד.
3. נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
4. נרדד כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד שהבצק יהיה קצת דביק.

מקצפת וניל:
במיקסר נקציף חלבונים עד לקבלת קצף מלא
בהדרגה נוסיף סוכר ונקציף במהירות עד שהקצף נהיה חלק, יציב ומבריק.
נוסיף פודינג ונקציף בעדינות.
נחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
נמרח על הבצק, נשטח ונגלגל.
פורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס"מ.
אופים 20-25 דקות בתנור שחיממנו מראש מצננים ומגישים.

שאלות ותשובות

שאלה: הבצק צריך לנוח במקרר?
תשובה: אם הוא דביק למגע תכניסי למקרר לרבע שעה תלושי אותו ואחרי הכנת הרול עם הקרם שוב למקרר לרבע שעה כך תוכלי לפרוס עוגיות מושלמות

שאלה: כוס מדידה חד פעמי?
תשובה: אני משתמשת בכוס מידה אוניברסלית יוצא לי הכי מדוייק

שאלה: איך למנוע שבירת הקצפת לאחר הוספת הפודינג?
תשובה: במיקסר תתחילי בהקצפת השמנת עם הסוכר כדקה. תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, החלו להוסיף אינסטנט וניל. מייצבת את הקצפת המשיכי להקציף עד לקבלת קצפת עמידה, תפוחה ויציבה

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות שושנים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים