| | |

עוגת שוקולד וקוקוס – מתכון עוגת שוקולד וקוקוס ישר מהחלומות, שילוב קטלני של שוקולד מתוק עם קוקוס עשיר, כל ביס נמס בפה ונותן טעם פשוט מהמם! מתכון קלי קלות שחובה לנסות.

מתכון באדיבות:  ‎איטל איטלי‎  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד וקוקוס

מצרכים 

כוס מדידה אוניברסלית
להכנת תערובת הקוקוס:
נקציף למשך 2-3 דקות ששה חלבונים עם כוס סוכר  ו2 כוסות קוקוס ונניח בצד
להכנת תערובת השוקולד :
ששה חלמונים
4\3 כוס סוכר

כפית אחת רום
חצי כוס יין אדום מתוק
אבקת אפיה
סוכר וניל
2\1 כוס שמן
כוס אחת קמח
חצי כוס קקאו


אופן הכנה 

לחמם תנור מראש ל 180
אחרי שמקציפים את החלבונים הסוכר והקוקוס, נניח בצד ונכין את תערובת השוקולד :
שמים בקערה את החלמונים, עם הסוכר, רום, יין, אבקת אפיה, סוכר, וניל, כוס שמן, קמח, וקקאו ונותנים ערבוב טוב
לא חייבים להקציף רק להבליע את כל החומרים מספיק

נשמן תבנית היטב ונשים את בלילת השוקולד ומעליה את זו של החלבונים עם הקוקוס
דופקים את התבנית בעדינות על השולחן ושמים בתנור למשך כ 20-25 דקות ובודקים עם קיסם

בזמן האפייה, ניקח קופסת קצפת צמחית או שמנת ושמים חבילה וחצי של שוקולד מריר ממיסים ומערבבים ושופכים על העוגה שהיא יוצאת מהתנור. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר והקוקוס או קודם מקציפים את החלבונים עם הסוכר ואחר כך מוסיפים קוקוס בתנועות עטיפה?
תשובה: מקציפים הכל יחד

שאלה: כמה זמן במיקרו?
תשובה: דקה וקצת

שאלה: מה אפשר במקום יין?
תשובה: מיץ ענבים
 
עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת שוקולד וקוקוס
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

9 Comments

  1. לפי מה שאני יודעת
    הצורה הכי טובה לעשות את זה היא להקציף את הבייצים ותוך כדי להוסיף את הסוכר
    אחרי שמקבלים קצף יציב מכניסים את הקוקוס בתנועות עטיפה
    בהצלחה!

    1. צר לנו לשמוע, מוזמנת להקציף בנפרד ולספר לנו איך יותר. בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *