| | | |

מרק קובה דלעת נוסטלגי

מתכון פשוט, קל וכל כך טעים שבא לצלול לסיר! תאכלו לתאבון לבריאות ובהנאה.
בהשראת: דבי ממן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
קובה דלעת מתכון

קובה דלעת במילוי בשר טחון עם מרק עשיר, מנה מנחמת ומחממת לימים קרים! מתכון קל להכנת מנה עשירה ביותר לכל המשפחה!

דלעת מכילה ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד, יש לה טעם מתקתק ועשיר שהילדים תמיד שמחים לאכול, ולכן אני משלבת אותה בהרבה מאכלים. אז הפעם יש לי מתכון לקובה דלעת, שהילדים יבקשו תוספת!

מתכון פשוט להכנה, שכולם יכולים להכין ותקבלו את אחת המנות העשירות והמפנקות שניתן להגיש בימים קרים ובכלל. מנה משגעת המכילה ערכים תזונתיים גבוהים, מושלמת לארוחת הצהריים וארוחת הערב.

ספר המתכונים של דבי ממן

מרק קובה דלעת
צילום: דבי ממן

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון של קובה דלעת שקל להכין גם בימי השגרה!
  • מנה משגעת וממלאה שתספיק לכל המשפחה!
  • כל כך טעימה שהילדים לא ירצו להפסיק לאכול!
  • מנה מזינה, מחממת ומנחמת שכיף לאכול בימים קרים!

 

שורה תחתונה: קובה דלעת לא אוכלים כל הזמן ותכלס, היא קלה להכנה וטעימה שאין באמת סיבה לא להכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קובה דלעת מתכון

מרק קובה דלעת נוסטלגי

מתכון פשוט, קל וכל כך טעים שבא לצלול לסיר! תאכלו לתאבון לבריאות ובהנאה.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: דבי ממן

ציוד

סיר לבישול

המצרכים

לקציצת הקובה:

  • 1 קילו סולת
  • 1 כפית מלח
  • ⅓3 כוסות מים (מהברז)

למילוי:

  • 1 בצל
  • 1 צרור כוסברה ( קצוצה)
  • 1 קילו בשר טחון
  • מלח (קורט)
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כפית קינמון

למרק:

  • 3 כפיות פפריקה
  • 1 כרפס (פרוס)
  • 1 חתיכה דלעת (פרוסה)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות אבקת מרק

אופן ההכנה

לקציצת הקובה:

  • בקערה שמים קילו אחד סולת וכפית מלח ולערבב.
  • להוסיף שלוש כוסות ושליש של מים מהברז על הסולת בתנועה סיבובית.
  • משאירים למנוחה למשך כחצי שעה ואז ללוש.

להכנת המילוי:

  • נטגן בצל, נוסיף קילו בשר טחון נטגן ונפורר.
  • נוסיף עכשיו גם כוסברה קצוצה ונתבל מלח פלפל וקינמון לערבב ולקרר.

להכנת המרק:

  • לפרוס ולבשל כרפס עם שמן ומים, לתבל עם מלח, פלפל, פפריקה וקינמון. נוסיף את חתיכות הדלעת.
  • נמלא בשלב זה את הבצק בבשר, נגלגל, נוסיף למרק ונבשל כ 30 דקות.
  • נוסיף רסק עגבניות ואבקת מרק עוף ונבשל למשך עוד מספר דקות ואז לכבות ולצנן כ 30 דקות.
  • אם יישאר לנו מהמילוי אפשר לשים אותו במרק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מרק קובה דלעת

בבצק רק סולת?
כן.
יש מתכון של בצק לקובה של חצי קילו לא של קילו?
פשוט לחלק את הכל לחצי.

 


הבמה כולה שלכם:
קובה דלעת מתכון
צילום: הילה אבוחצירא

"גם אני הכנתי.. פעם ראשונה שלי!"
הילה אבוחצירא

מתכון לקובה דלעת, קובה דלעת
צילום: ליאור ושולה ארזואן

"גם אני עשיתי היום אדומה אבל לא יוצא לי אדום כי את אלופת המטבח
יש מה ללמוד ממך ולכן אני צריכה טיפים ממך יקירתי
הקובה שלך מושלם תיהנו לבריאות תבורכי!"
ליאור ושולה ארזואן

 

קובה דלעת מתכון
צילום: דגנית מורי מימון

"אתמול הכנתי!"
דגנית מורי מימון


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קובה דלעת מתכון מאת: דבי ממן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?