סופלה שוקולד – מתכון מהיר וקל לסופלה שוקולד חם טעים ומפנק, שלא רק נראה מדהים, גם הטעם חלומי! סופלה שוקולד עשיר ומשובח שירשים כל אורח, מומלץ בחום!

מתכון באדיבות:  עדן עמר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סופלה שוקולד

מצרכים 

סופלה 9-12 יח׳

מאה גרם חמאה
מאה וחמישים גרם שוקולד
ארבע כפות גדושות סוכר
כוס 1 קמח
כוס 1 קורנפלור
קצת אבקת אפייה
שלוש ביצים

אופן הכנה 

נמיס את החמאה והשוקולד ונוסיף פנימה את הסוכר ואז את הקמח והקורנפלור
מערבבים ומוסיפים את הביצים ואז למזוג לתבניות קטנות של סופלה
ומטביעים קוביית שוקולד לבן או איזה שוקולד שאוהבים
אופים בערך עשר דקות על חום של 180 מעלות
מגישים חם, ונהנים!

שאלות ותשובות

שאלה: יש לי שאלה פשוט אף פעם לא השתמשתי בקורנפלור הכוונה של הילדים מה שמוכרים ? בסופר פארם ?
תשובה: לא, בסופר איפה שמוכרים קמח ליד יש שקית קורנפלור… רשום על האריזה אז לא קשה לפספס..

שאלה: אפייה יצא לך 10 דק בדיוק?
תשובה: כן עשייתי טיימר בטלפון והוצאתי אפשר דקה יותר דקה פחות זה תלוי בסוג תנור גם
שאלה: לאפות על טורבו?
תשובה: עדיף על רגיל.

שאלה: כמה זה קצת אבקת אפייה ומתי את מוסיפה אותה?
תשובה: לגבי א.אפיה בערך כפית.. ומוסיפים עם הקמח והקורנפלור
 
עוד מתכונים מבוקשים:


סופלה שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *