ארוחות צהריים

לביבות ירק עם חזה עוף

לביבות ירק עם חזה עוף –  מתכון קל ומהיר ללביבות ירק טעימות, עשירות בסיבים, ויטמנים, ולא פחות גם טעם! לביבות ירק עם חזה עוף מפוצצות בחלבון ובריאות שנאכלות כמו חטיף. רוצו להכין ותתחילו לקצור מחמאות!

מתכון באדיבות: אתי ממן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

לביבות ירק

מתכון: לביבות ירק עם חזה עוף

מצרכים 

2 תפוח אדמה גדולים
3 קישואים
1 בצל גדול
2 גזר
1 פיטרוזליה קצוצה דק
1 עלי כרפס עם גבעול קצוץ דק
חצי קילו חזה עוף טחון
3 ביצים
כוס קמח מצה
תבלינים – כפית מלח, כפית כורכום, כפית כמון, כפית פלפל שחור גרוס


אופן הכנה 

שלב ראשון נגרד את הירקות במגרדת
נוסיף חזה עוף, ביצים, קמח מצה, תבלינים, ונערבב היטב
נכניס למקרר לחצי שעה שייספגו התבלינים
בשלב הבא נשים שמן חצי עמוק במחבת טיגון רחבה
נכין בצד קערה עם מים, נרטיב את הידיים מעט, נשטח על היד כמות מהתערובת ונטגן.. בתיאבון!

טיפ: אם אתם שומרים משקל, אפשר גם לאפות את הלביבות.

שאלות ותשובות

שאלה: את החזה עוף לחתוך לחתיכות או לגרד?
תשובה: אפשר לחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות, אני טחנתי במעבד מזון.

שאלה: פטרוזיליה עם עלי כרפס את קוצצת במעבד? 
תשובה: כן.

שאלה: אפשר בלי חזה עוף? שיהיה רק לביבה?
תשובה: בהחלט.

שאלה: אתי, לגרד בצד הגדול, או קטן?
תשובה:  גדול.

שאלה: האם צריך לבשל את תפוח האדמה?
תשובה: תפוח אדמה לא מבושל, פשוט מגרדים את כל הירקות.

 

עוד מתכוני פסח מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים