| |

עוגת אספרסו שוקולד ואגוזי לוז לפסח – תענוג של עוגה! 
שילוב קטלני של קפה אספרסו, שוקולד מפנק ואגוזים עשירים שיעשה לכם את חג הפסח. עוגה מרשימה ויפייפיה לחג, רוצו להכין!

מתכון באדיבות: אילנה אברהם  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: 

מצרכים 

480 גרם אגוזי לוז קלופים, קלויים וטחונים דק
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
180 גרם שוקולד מריר
4 כפיות שטוחות נס קפה
250 גרם חמאה


אופן הכנה 

מקציפים ביצים בשלמותן.
ממיסים את השוקולד, נס קפה ואת החמאה במיקרו להמסה מוחלטת, לצנן.
לקפל את הביצים המוקפצות עם תערובת השוקולד.
להוסיף את האגוזים ולערבב היטב.
לשמן תבנית מס' 24, להניח עיגול נייר אפייה, לשמן גם אותו.
לאפות בחום בינוני גבוה 40 דקות, לבדוק עם קיסם.
לפרוס, להגיש ולהנות. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: מה התחליף לקמח בפסח?
תשובה: בעוגה הזאת אין קמח

שאלה: אפשר שקדים במקום אגוזי לוז??
תשובה: אפשר
שאלה: צהרים טובים מה אפשר להכניס בלי ביצים בעוגה
תשובה: המתכון הוא עם ביצים. במקרה הזה לא יועץ על תחליף כי חייבים להקציף את הביצים.
שאלה: מה אפשר במקום החמאה? לצורך פרווה..
תשובה: אפשר מחמאה
 
עוד מתכוני פסח מבוקשים:


עוגת אספרסו שוקולד ואגוזי לוז לפסח
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *