ריבועי עונג. ריבועי בצק פריך טעימים ומפנקים להפליא. ולא פחות חשוב, קלות להכנה.
לא תוכלו לחכות שיתקרר, הבצק נמס בפה, פשוט מעדן! רוצו לנסות.

מתכון באדיבות: דבי ממן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: ריבועי עונג 

מצרכים 

3 וחצי כוסות קמח
300 גרם מרגרינה
1 אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
וחצי כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה 

ללוש היטב לאת החומרים ולחלק ל 3 חלקים
לרדד כל חלק למלבן למרוח ממרח תמרים ולפזר קינמון או מה שאוהבים
להניח אחד על השני, למרוח שוב, ולשים עוד שכבה (על השלישי לא מורחים)
לאפות בחום 170 כחצי שעה עד הזהבה לפרוס לקרר מעט ולפזר אבקת סוכר תהנו

שאלות ותשובות

שאלה: שמתי לב שבמתכון לבצק לא מוזכר סוכר, האם העוגה בכל זאת תצא מתוקה?
תשובה: כן, בלי סוכר בבצק.
שאלה:  ובאיזה מצב צריכה להיות המרגרינה (מומסת / רכה)? 
תשובה: רכה
שאלה: אפשר ממרח שוקולד או ריבה
תשובה: אפשר אם לא ינזל
עוד מתכוני בצק מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *