| |

עוגת ספוג תפוזים. מסוג המתכונים שלא מחליפים. עוגת תפוזים הכי ספוג שתאכלו בחיים.
אנחנו ממליצים לכם להכין רק דקה אחת לפני שהאורחים מגיעים-אחרת 100% לא יישאר!

מתכון באדיבות: Oriya Elmakies Kdoshim  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.


עוגת ספוג

מתכון: עוגת ספוג תפוזים

מצרכים 

לקבלת 4 תבניות אינגליש קייק:

7 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
1 א.אפייה

אופן הכנה 

מקציפים במיקסר את החלמונים (הצהוב של הביצה) עם כוס סוכר אחת
בהדרגה נוסיף את השמן ואז את הקמח וגם את אבקת האפייה.
אחרי שערבבנו טוב טוב את הכל מוסיפים את מיץ התפוזים שסחטנו ונותנים עוד ערבוב.
נקציף את החלבונים בקערה נפרדת הלבן עם הכוס סוכר שנשארה
מערבבים בתנועות קיפול את 2 התערובות. ואז מכניסים בתנור על 180 מעלות
כשהעוגה מוכנה לכבות את התנור ולהשאיר בפנים עד קירור (אחרת מאבדת מהצורה היפה שלה)

שאלות ותשובות

שאלה: איזה כוס מדידה:
תשובה: חד פעמי קרה

שאלה: נראה טעים (: יש אפשרות לעשות אותה עוגת שייש?
תשובה:  בטח!
עוד מתכוני תפוזים מבוקשים:


עוגת ספוג
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *