|
עוגת גבינה בציפוי שוקולד פסק זמן מפנק ועם פקאנים מקורמלים עשירים וטעימים. עוגת גבינה מושחתת וטעימה ברמות, שכל אחד יכול להכין. התמונות מדברות בעצמן, מומלץ בחום.

מתכון באדיבות:  ז'קלין פדלון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה בציפוי שוקולד

מצרכים 

שבע ביצים מופרדות
כוס וחצי כוס סוכר
שלושה פקקים של תמצית וניל
750 גרם גבינה לבנה של 9% ( 3 קופסאות של 250 גרם )
1 שמנת חמוצה
שלוש כפות קמח
שלוש כפות קורנפלור
שלוש כפות פודינג וניל

אופן הכנה 

נקציף קודם כל את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף יציב אך לא נוקשה מדי .
נערבב את הגבינות עם החלמונים ואת כל השאר עד שלא נשארים גושים .
נכניס את קצף החלבונים לתערובת הגבינות לאט לאט בהדרגה עד לאיחוד .
נשפוך את התערובת לסיר של ג'חנון בקוטר 24 שאותו ריפדנו בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה
נשים תבנית מים רותחים בתחתית התנור
ונאפה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עשרים דקות ראשונות ולאחר מכן מורידים את החום ל 150 ואופים למשך חמישים דקות נוספות, .
הערה – לא לפתוח את התנור עד שהעוגה מצטננת לגמרי .
נחלץ את העוגה מהתבנית בזהירות ,
נחמם במיקרו את ממרח פסק הזמן, נמרח אותו על העוגה, נפזר פקאנים קצוצים גס במרכז וגם בצדדים .ולהגיש.

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר במקום הפסק זמן לשים נוטלה?
תשובה:  כן אבל זה לא אותו טעם זה פשוט שילוב שחבל על הזמן
שאלה: אפשר לאפות בתבנית אחרת? 
תשובה: מה שאת רוצה זה סיר של ג'חנון אבל אפשר תבנית קפיצית 24 ס"מ 
 
עוד מתכוני עוגות גבינה מבוקשים:


 
עוגת גבינה בציפוי שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *