Advertisements
|

עוגת תפוזים וקוקוס – עוגה גם עסיסית וטעימה וגם נראית שלמות. מתכון קל ומהיר לעוגה מאוד מיוחדת, תאמינו לנו כשנאמר שעוד לא טעמתם עוגה כזאת טעימה ותפוזית. תכינו ותקבלו תשבוחות, מבטיחים שיצא סוף הדרך!

מתכון באדיבות:  שרה יוסף – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: עוגת תפוזים וקוקוס

מצרכים 

כוס חד פעמי שתייה חמה
אפשר לאפות בתבנית 24 או סיר פלא.

חמש ביצים
שתי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טרי
גרידת תפוז
1 כוס קוקוס
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר אחת

לזיגוג אחרי האפיה:

חצי כוס מים
חצי כוס מיץ תפוזים
1 תפוז חתוך לפרוסות
1 פרוסת לימון
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון טרי


אופן הכנה 

שלב ראשון ,להקציף ביצים ללא הפרדה עם כוס סוכר במשך עשר דקות עד שמקבלים קצף תופח, ואז  נננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף פנימה את השמן בזילוף .
נערבב את כל היבשים ווסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ וגרידת התפוז ונערבב שתהיה לנו בלילה חלקה .
נשמן תבנית עם מעט שמן ונפזר מעט סוכר.
נאפה על חום 180 מעלות בערך ,45 דקות.
נבדוק עם סכין כשמוכן להוציא ונחורר כמה חורים עם סכין ונרטיב את העוגה עם כף.
נקשט עם פלחי תפוז ונפזר מעל מעט קוקוס.
נכין גם את הסירופ: 
נבשל על הגז בערך רבע שעה עד שנקבל סירופ מעט סמיך ונקרר וכשהעוגה מוכנה נרטיב אותה .

Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: נראה שאת התפוז את שמה לפני כי הוא נראה מבושל או משהו הוא טרי על העוגה או עובר תהליך של בישול או אפייה לפני
תשובה: שרה יוסף Karin Sason את התפוז אני מבשלת בסירופ ומקשטת את העוגה

שאלה: את השביבי קוקוס את מכניסה לבלילה של העוגה ?או מעל כשהעוגה יוצאת מהתנור שרה יוסף
תשובה: שרה יוסף Almog Navon גם בבלילה וגם מעל אחרי האפיה

שאלה: אפשר כוס מיץ תפוזים וללא המים?
תשובה: בסירופ? כן אפשר.

עוד מתכוני עוגות פירות מבוקשים:

Advertisements

עוגת תפוזים קוקוס שרה
Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements