קינוחים

מעדן אגוזי

מעדן אגוזי -קינוח בטעם חטיף השוקולד אגוזי לוז האהוב על כולם. כי למה לקנות בסופר כשאפשר להכין יותר טעים בבית, ובצ'יק צ'אק! מעדן קרם מתוק עם אגוזי לוז. מעדן מפנק שאין כמותו, מבטיחים שירשים כל אורח. מוגש באהבה, בהצלחה ובתיאבון!

מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מעדן אגוזי ביתי

מתכון: מעדן אגוזי

מצרכים 

מאה גרם שוקולד חלב
חמש מאות גרם שמנת מתוקה
שתי כפות קרם אגוזי לוז
כף אחת אבקת סוכר
אגוזי לוז לעיטור

אופן הכנה 

להמיס שוקולד, עם קרם אגוזי הלוז וחצי מיכל שמנת מתוקה ומערבבים את הכל עד שמקבלים תערובת חלקה ובלי גושים
עכשיו נקציף את שאר השמנת, מוסיפים לשוקולד ומערבבים
נעביר לשקית זילוף וניצוק בזהירות אל תוך כוסות הגשה.
להתייצבות נשים במקרר בערך 15 דקות.

להקציף 250 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר,להעביר לשקית הזילוף
יוצקים מעל לשכבת השוקולד, ונקשט מעל הכל עם אגוזי לוז.

יופי של קינוח, להגיש קר ולהנות!

שאלות ותשובות

שאלה: מה זה קרם אגוזי לוז קונים את זה מוכן?
תשובה: ניתן להשיג בחנויות מתמחות או דרך אתי ממן

 

עוד מתכוני קינוחים מבוקשים:

מעדן אגוזי ביתי 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים