ארוחות צהרייםעוף

חזה עוף ברוטב סצ׳ואן עם בצל ופטריות

חזה עוף ברוטב סצ׳ואן עם בצל ופטריות – מתפנקים בשבת עם ארוחת חזה עוף בריאה ומגרה ברמות, 
שלא רק נראית טוב, גם לא תאמינו עד כמה באמת היא טעימה.

מתכון לארוחת צהריים מפנקת, שתפתיע את כל המשפחה. חזה עוף עסיסי עם בצל ופטריות ברוטב רוטב סצ'ואן קנור אמיתי ומענג. התכוננו לגרוף מחמאות. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: מור דבי אברהם – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

חזה עוף ברוטב

מתכון: חזה עוף ברוטב סצ׳ואן עם בצל ופטריות

מצרכים ואופן הכנה 

מטגנים ארבעה בצלים גדולים במעט שמן עד שמזהיבים.
מוסיפים שתי חבילות פטריות טריות (לחתוך גס) ואז מוציאים מהמחבת.
נפרוס שני חזות עוף דק ונקפיץ אותם במחבת.

הכנת הרוטב:
בקערה לערבב ביחד: 1/2 כוס סצ'ואן, 1/4 כוס צ'ילי מתוק, קצת טריאקי, רוטב סויה וכפית תבלין לפרגיות.

בשלב זה נחזיר את הבצל והפטריות למחבת ונשפוך פנימה את הרוטב.
מעל לתבשיל נפזר חצי צרור כוסברה שקצצנו, ונמשיך לבשל למשך עוד עשר דקות.
להגיש חם. בתיאבון!


שאלות ותשובות

שאלה: אפשר כמויות מדויקות של הרטבים? כמה סויה? וכמה טריאקי?
תשובה: להוסיף קצת מכל אחד, בערך כשלוש כפות.

שאלה: של איזה חברה הרוטב סצ'ואן, אפשר לראות צילום של האריזה?
תשובה: קנור, בבקשה תמונה פה

שאלה: לא יוצא לי לעבוד איתו ואני לא מכירה, אז איך נראה תבלין לפרגית? 
תשובה: אני קונה מהשוק במשקל… אבל יש גם בסופר סוגים שונים.

 

עוד מתכוני עוף מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים