בצק פילו במילוי גבינות – הבצק הכי טעים שיש. בורקס חם ופריך מלא גבינות, חובה להכין, במיוחד כשזה כל כך בקלי קלות ובאין זמן! מושלם לארוחת ערב קלה ומצויינת לצד סלט ירוק. בתיאבון!

מתכון באדיבות: פני עסור – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בצק פילו במילוי גבינות

מצרכים 

עלי פילו (להפשיר לילה שלם במקרר)
גבינות (חופשי, מה שבא לכם) 
קופסא אחת קוטג'
1 גבינה
גבינה צהובה 9% (6 פרוסות בערך)
גבינה בולגרית 5%
שלוש ביצים
שתי כפות קמח


אופן הכנה 

טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינות ואת הקמח
ממלאים עלי פילו
ניקח עלה פילו ונמרח מעליו שמן (כדאי שיהיה קל למרוח למהולאת השמן בטיפה מים) 
עליו מניחים עוד עלה אחד
נשים מהמילוי ומגלגלים ובתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: קוטג וגבינה אריזה קטנה או גדולה?
תשובה: אריזה קטנה 
שאלה: את מורחת למעלה ביצה או משהו..?
תשובה: ביצה מהולה במעט חלב

שאלה: העלה פילו צריך להיות מופשר לגמרי?
תשובה: כן
שאלה: איזה גבינה ??
תשובה: גבינה לבנה 5% קוטג5% גבינה צהובה 9% גבינה בולגרית 5%

 
עוד מתכוני מאפים מבוקשים:


בצק פילו במילוי גבינות
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *