מאפים ולחמיםמתכונים לשבועות

לחמניות גבינה ב 10 דקות

נשאר לכם חצי קופסת קוטג פתוחה? מה עם הגבינות הקשות האלה? תנו לנו 10 דקות ותקבלו לחמניות גבינה חמות, טעימות ומפנקות בטירוף.

מתכון לחמניות גבינה וזיתים פשוט ומהיר להכנה. אין יותר קל מזה, פשוט לערבב הכל ביחד ולתנור ומקבלים את הארוחת הבוקר או הנשנוש הכי טעים לשבועות. אז יאללה, למה מחכים?!

מתכון באדיבות: דורית אלישע – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: לחמניות גבינה ב 10 דקות

מצרכים 

כוס מדידה: כוס חד פעמי שתייה (קרה)

שלוש כוסות קמח תופח
ארבע ביצים
שלושת רבעי כוס שמן
גבינה לבנה או קוטג' – קופסא אחת
מאה חמישים גרם גבינה בולגרית
מאה חמישים גרם גבינה מוצרלה או צהובה
קורט מלח
שומשום וקצח לקישוט
כוס זיתים פרוסים


אופן הכנה 

  1. שלב ראשון נגרד את הגבינות הקשות .
  2. נמשיך אז ונחמם את התנור שלנו ל 190 מעלות .
  3. נלוש את השמן, קמח, שלושת ביצים, גבינה לבנה, מלח וזיתים, במיקסר או אם אין, אפשר ביד.
  4. נרטיב ידיים וניצור מהבצק כדורים ונניח בתבנית תנור שמרופדת עם נייר אפייה.
  5. מעל לכל כדור נמרוח ביצה טרופה ונפזר שומשום וקצח .
  6. נכניס לתנור שחיממנו מראש ונאפה ל 20-25 דקות עד לקבלת צבע זהוב .

שאלות ותשובות

שאלה: אם אין לי גבינה לבנה או קוטג', מה אפשר במקום? 
תשובה: שימי עוד שתי ביצים וגבינות קשות

שאלה: אפשר עם קמח רגיל? 
תשובה: כן, אפשר, אבל להוסיף שקית אבקת אפייה.

שאלה: כמה לחמניות מקבלים? 
תשובה: יוצא בין 25 ל 30 לחמניות

שאלה: אפשר לשים עם קמח כוסמין? 
תשובה: כן

 

עוד מתכוני לחמניות ומאפים מבוקשים:

לחמניות זיתים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים