|

עוגת גבינה קרה קלה להכנה, עם קונפיטורה פירות יער עשירה מעל. שילוב קטלני שירשים אפילו את האורחים הקשים ביותר. עוגת גבינה ללא אפייה, כמה מגרה וכמה יפה, והקטע הכי טוב, שאפילו לא מדליקים תנור. בתיאבון!

מתכון באדיבות:  דורית אלישע – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגה גבינה קרה קלה להכנה

מצרכים 

מאה וחמישים גרם ביסקוויטים פתי בר
חמישים גרם חמאה
קונפיטורה פירות יער
שתיים שמנת מתוקה
חמש כפות אינסטנט וניל
1/4 כוס סוכר (כוס חד פעמי של שתייה קרה)
שלוש גבינה לבנה 5%
אחת שמנת חמוצה
גרידה מלימון


אופן הכנה 

  • להכנת הבסיס, נטחן במעבד מזון את הפתי בר, חמאה מומסת, וכף קונפיטורה.
    בתבנית קפיצית 24 נשטח היטב ונכניס ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה וקבלת צבע זהוב בהיר, ואז לצנן.
  • מקציפים שתיים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר וחמש כפות אינסטנט וניל.
    מערבבים עכשיו בקערה גדולה את הגבינות, השמנת חמוצה ואת הגרידה מהלימון .
    מוסיפים בעדינות את הקצפת בתנועות קיפול, ויוצקים מעל הבסיס שאפינו מקודם אחרי שהצטנן.
    מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות או לילה שלם, מאוד חשוב.
    אחרי שמוציאים מהמקרר, מורחים מעל את הקונפיטורה, ואפשר כבר להגיש. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: האם לשים את הקונפיטורה ישר על הקצפת ואז למקרר? 
תשובה: לא, רק לאחר 4 שעות במקרר, יש למרוח את הקונפיטורה.

 
עוד מתכוני עוגות גבינה מבוקשים:


 עוגת גבינה קרה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *