ארוחות צהריים

קונכיות פסטה ממולאות בבשר

קונכיות פסטה ממולאות בבשר – קונכיות ענקיות ממולאות בקציצות בשר רכות עם רוטב משגע מעל הכל. מנה איטלקית אצלכם במטבח, מושלמת לארוחת צהריים בשרית ומפנקת. ארוחה שגם מבוגרים וילדים מתים עליה, תעשו למשפחה אחת היום ורוצו להכין!

מתכון באדיבות:  שיר שמעון בסר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: קונכיות פסטה ממולאות בבשר

מצרכים ואופן הכנה :

  • קודם כל את קונכיות הפסטה נבשל בסיר עם מים רותחים בתוספת כפית מלח, במשך כשבע דקות עד שזה נהיה אל דנטה (להיזהר שלא יהיה מוכן לגמרי, כי זה ימעך, יאבד צורה ויכנס לרוטב.
  • לאחר מכן נשים במסננת עם קרח כדי לעצור מיידית את תהליך הבישול.

להכנת הבשר:
קילו בשר טחון
מלח, פלפל וכוסברה בלבד!!
מערבבים היטב ולהניח בצד.

להכנת הרוטב:
מטגנים שתי עגבניות גדולות
חמש שיני שום כתושים
חצי קופסת שימורים של רסק עגבניות
ארבע כוסות חד פעמיות של מים (פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים)
מוסיפים כמון פלפל שחור ומלח. (אישית אני גם אוהבת לקצוץ חצי פלפל ירוק חריף)

  • נמלא את הקונכיות בכדורי בשר ומסדרים בסיר רחב.
    מכסים את הקונכיות ברוטב, ואז את הסיר לכסות לעשר דקות בערך, וזהו. מוכן!

שאלות ותשובות

שאלה: איך נראות הקונכיות?
תשובה: בבקשה לחצו פה לתמונת המוצר

שאלה: מאיפה להשיג את הקונכיות?
תשובה: למצוא בסופרים וברשתות, אישית קניתי מחצי חינם. 

 

עוד מתכוני ארוחות צהריים מבוקשים:

 קונכיות פסטה ממולאות בבשר

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים