| | | |

עוגת נוטלה בחושה מהממת ומהירה להכנה

עוגת נוטלה מושלמת, שמכינים בקלות. הפינוק המושלם בכל רגע נתון!
בהשראת: דבי וזאנה
ציון 4.13 על ידי 136 דירוגים
עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה

עוגת נוטלה מהירה ומפנקת! מתכון לעוגת נוטלה סופר טעימה שכולם יזללו!

לא משנה באיזה יום בשבוע, באמצע או בסופו, תמיד יש לי לפחות עוגה אחת שאני יכולה להגיש לאורחים לא צפויים. אחת העוגות שתמיד גורפת מחמאות היא עוגת שוקולד נוטלה שמכינים במהירות מטורפת וכל טועם תמיד מבקש תוספת.

המתכון הכי קל שתמצאו ברשת לעוגת נוטלה בחושה ! כמה פעולות קצרות ויש לכם עוגה שמפיצה ריח שוקולד בבית. זהירות כל כך טעימה שסביר שהילדים יטרפו לפני שיגיעו האורחים!

עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה
צילום: דבי וזאנה

למה באמת כדאי לכם: עוגת נוטלה

  • עוגת שיש נוטלה נהדרת להכנה ולהגשה כשמגיעים אורחים!
  • כל כך טעימה שכדאי לתכנן לפני שמכינים, שבני הבית לא יחסלו אותה קודם!
  • מתכון שלוקח כלום זמן עבודה, מאפשר להכין מעכשיו לעכשיו ולהגיש לאורחים לא צפויים!
  • עוגת שוקולד שילדים אוהבים ! אין פינוק טעים ומושלם יותר מעוגה עשירה בשוקולד נוטלה!

 

שורה תחתונה: פינוק אמיתי לא נמדד בזמן ההשקעה, אלא בתוצאה. העוגה הזו היא פינוק אמיתי!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה

עוגת נוטלה בחושה מהממת ומהירה להכנה

עוגת נוטלה מושלמת, שמכינים בקלות. הפינוק המושלם בכל רגע נתון!
ציון 4.13 על ידי 136 דירוגים
לדרג
באדיבות: דבי וזאנה

ציוד

תבנית: אינגליש קייק גדולה

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב רותח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ 1 כוס קמח
  • 4 כפות נוטלה
  • 2 כפות קקאו

אופן ההכנה

  • מערבבים במהירות את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה. תוך כדי ערבוב מוסיפים שמן חלב ושמנת.
  • מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד.
  • מעבירים מחצית לתבנית אינגליש משומנת ולמחצית השנייה מוסיפים את הנוטלה והקקאו.
  • שופכים את התערובת על התערובת הבהירה בתבנית ובעזרת סכין יוצרים צורת שיש.
  • אופים בחום 180 כארבעים דקות.

הערות וטיפים

  • אין מיקסר? אפשר להסתדר בלי, ולערבב היטב עם כף או מערבל ידני או אפילו בידיים.
  • ניתן להוציא את העוגה ישר לאחר סיום האפייה אין חשש שתיפול. אבל מומלץ להשאיר אותה עוד רבע שעה בתנור לפני שמוציאים.
  • לגבי הסוכר אפשר לשים 1/2 כוס בלבד, העוגה תצא פחות מתוקה אבל מספיק. מי שרוצה קצת יותר מתוק אפשר להוסיף עוד 2 כפות. לסיכום: חצי כוס סוכר = מספיק מתוק, כוס וחצי סוכר = עוגה מתוקה מדיי.  לא לשכוח שיש את הנוטלה המתוקה דיה.
  • יש להתשתמש בקמח רגיל, כי יש אבקת אפייה. אם יש לכם רק קמח תופח, לכו לפי הכלל הזה, 1 כוס קמח תופח = 1 כוס קמח לבן + 1 כפית אבקת אפייה. 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת נוטלה 

האם אפשר גם להכין בתבנית מלבנית או מרובעת חד פעמית במקום תבנית אינגליש?
לא כדאי היא תצא נמוכה.
השאלה איך היא באמת יבשה או רכה?
העוגה לא יבשה , במעטפת היא יוצאת מעט קריספית ומבפנים רכה.

 


הבמה כולה שלכם:

"תודה על המתכון יצא טעיםםםם!"
שרית מדינה דוידוב

עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה
צילום: שרית מדינה דוידוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

 

מקור: דבי וזאנה

 

Similar Posts

42 Comments

  1. עשיתי תעוגת נוטלה בקערה אחת לא עשיתי אותה שיש עשיתי אותה שוקולדית ויצאה ממש רכה וטעימה תודה על המתכון

  2. 1 star
    משהו לא בסדר במתכון. הכמות גדולה מידי לתבנית אינגליש אחת. העוגה תפחה,גלשה ולא נאפתה בפנים.
    העוגה מתוקה מידי

    1. היי היידי,
      זו תבנית אינגליש קייק גדולה, לא גודל סטנדרטי. מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
      אנחנו ממליצים לנסות שוב בתבנית עגולה 22 או תבנית אינגליש גדולה ולשים פחות סוכר. זו עוגה נהדרת, בטוחים שתיהני ממנה עם כמה שינויים קטנים.
      בהצלחה 🙂

  3. 1 star
    ממש מאכזב. כאחת שבודקת באופן קבוע תגובות הייתי בטוחה שהמתכון מדהים. התאכזבתי. עוגה שיש פשוטה.

  4. היי, כשאני רואה בלוגרית שמפרסמת את נוטלה באופן ספונטני לוקח את המתכון ומשנה את השוקולד לדוקלד מטריף אחר, למשל מילקה או השחר, או כל שוקלד למריחה אחר, וזה יוצא טעים לא פחות.

  5. לא יצאה לי בדיוק שיש
    לאיזה ביצים התכוונת ? איזה גודל ?
    חשבתי שתי ביצים של גודל L לא הייה לי הכנסתי 3 ביצים של גודל M .
    לא כזה הצלחתי גם לעשות את דוגמאת השיש עם הסכין שמתי תערובת מעל תערובת נראה איך יצא .
    נוטלה לא הכנסתי בדיוק 4 כפות אולי קצת פחות , יודעת שיש מתכונים באפייה שצריך לעשות בול פה הרגשתי שלר צריך לפחות לא בנוטלה
    איך מעלים תמונה ?

    1. היי עדי,
      הייתה בעיה במרקם שלה או רק בעובדה שהצורה של השיש לא יצאה טוב?
      לגבי הביצים – נשמע ששמת מספיק.
      את מוזמנת בשמחה להעלות תמונה לפוסט המקורי בפייסבוק 🙂 (לינק לפוסט תוכלי למצוא בתחתית העמוד של המתכון לפני התגובות)

  6. אני הכנתי עוגה פרווה. המרתי שמנת מתוקה בריץ, חלב בחלב פרווה והשתמשתי בממרח belga שהוא פרווה. יצאה מעולה.

    1. המתכון הוא לתבנית אינגליש עמוקה (30X12), או לאחת רגילה וישאר קצת בלילה ואפשר להכין עוגות אישיות. בהצלחה!

      1. הכנסתי הכול לתבנית אינגליש קייק אחת גודל סטנדרטי לדעתי מה שקונים בסופר אחת פעמי

    1. היי מרגלית, האפליקציה שלנו בתהליכי שיפוצים וכרגע יתכנו בעיות, אנו מתכננים השקה מסודרת לגרסא מחודשת ומשופרת ממש בקרוב אולי כבר בחודש הבא, ותהיי בין הראשונים לדעת! בינתיים אנו ממליצים לך לעקוב בדף, בקבוצה (https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/) וכמובן גם באתר (מאוד נוח גם מהמובייל) למתכונים חדשים יום יום (https://metukimil.co.il/)
      עמך הסליחה ותודה על הסבלנות ♥

    1. היי טלי, תלוי כמה מהר אוכלים את העוגה. בד"כ ניתן לשמור עוגת שוקולד בטמפרטורת חדר 1-2 ימים, ובמקרר היא תחזיק מעמד עד שבוע. בתיאבון!

      1. היי גאולה!
        זו כוס אוניברסלית, 240 מ"ל.
        אבל את יכולה להשתמש בכל כוס שאת רוצה כל עוד את עושה בה שימוש לכל אורך המתכון.
        בהצלחה 🙂

      1. להרתיח ולהוסיף כשהוא עדיין חם אך לא רותח ולוודא לערבב בזמן שמוסיפים. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?