מאפים ולחמים

קרואסון במילוי שוקולד קינדר

מתכון קרואסון במילוי שוקולד קינדר, פשוט מהמם וטעים. יצא יותר יפה מאשר בקונדיטוריה מהתותחית דורית.

מתכון באדיבות: דורית אלישע – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

קרואסון במילוי שוקולד קינדר

מתכון: קרואסון במילוי שוקולד קינדר

מצרכים ואופן הכנה 

לבצק:
3/4 חלב פושר

1/2 קילו גרם קמח
1 כף שמרים יבשים 
1/4 כוס סוכר
100 גרם חמאה בטמפ החדר
1 ביצה
1 חלמון

לסירופ:

1 כוס סוכר
3/4 כוס מים

אופן הכנה 

1. ללוש הכל במיקסר עם וו גלישה. להוסיף קורט מלח, ולעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר.

2. נרדד את הבצק למרובע גדול ונמרח עוד 100 גרם חמאה בטמפ החדר. מקפלים ומעבירים למקרר לעוד שעה.

3. לרדד עיגול גדול ולחתוך למשולשים, בכל משולש להניח 3 קוביות קינדר ולגלגל.

4. לשמן נייר אפייה ולהניח את הקרואסונים, להבריש בביצה ולפזר מעל סוכריות שוקולד. לאפות בחום 180 עד לצבע זהוב.

5. להכנת הסירופ: להרתיח ולערבב ולבשל 5 דקות להבריש את הקרואסונים האפויים.

 

שאלות ותשובות

שאלה: לשים גם את החלב הפושר?
תשובה: כן.

שאלה: המדידה בכוס לשתיה חמה?
תשובה: כן בכוס חד פעמית לשתיה חמה.

שאלה: מה זה קוביות קינדר? איזה?
תשובה: אצבעות קינדר – מצורף תמונה לחצו.

שאלה: כמה קרואסונים יוצאים?
תשובה: 20 קרואסונים.

שאלה: אפשר למרוח על הבצק שוקולד?
תשובה: כן כמובן.

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים