מתכון עוגיות קרם שניט קלות להכנה, מהממות וטעימות.

מתכון באדיבות: דורית אלישע – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגיות קרם שניט קלות להכנה

מתכון: עוגיות קרם שניט

מצרכים ואופן הכנה 

חבילת בצק עלים מעדנות
שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג בטעם וניל
אבקת סוכר

אופן הכנה 

1. מפשירים את בצק העלים במקרר. מחממים תנור מראש ל 180 מעלות.
2. לפתוח את הבצק, לא מרדדים. קורצים עם קורץ עוגיות ומניחים על נייר אפיה ואופים עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
3. חוצים לרוחב כל עוגייה לשני חלקים.
4. מקציפים שמנת מתוקה יחד עם כוס של חלב וחבלית אינסטנט פודינג בטעם וניל.
5. מזלפים צד אחד של העוגה. מניחים מעל את העוגה הריקה ומפזרים מעל אבקת סוכר.

 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *