קינוחים

עוגת בראוניז וקדאיף

עוגת בראוניז וקדאיף עוגה אליפות, קלה להכנה וטעימה במיוחד שמתיאמה כקינוח לאורחים ולחברים.

מתכון באדיבות: Sapir Shasha – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגת בראוניז וקדאיף

מתכון: עוגתבראוניז וקדאיף

מצרכים 

לתחתית:
4 ביצים 
1כוס סוכר 
1 שמן 
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח 
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כוס מים או נס קפה

לקרם:
2 שמנת מתוקה 
2 איסטנד פודינק וניל 
כוס וחצי חלב 
כפית וחצי נס קפה

אופן הכנה 

1. מכינים את התחתית: לערבב הכל יחד ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות 40 דקות. 

2. כשהעוגה יוצאת חמה להמיס שוקולד מריר ולשפוך על העוגה לתת לזה להתקרר.

3. מכינים את הקרם: בקערה מקציפים את החמורים לקרם ביחד עד לקבלת קצפת יציבה.

4. לשים את הקצפת, אח״כ לפזר את הקדאיף מלמעלה ולמקרר.

 

שאלות ותשובות:

שאלה: כמה שוקולד מריר?
תשובה: חבילה אחת.

שאלה: אופים את השערות קדאיף?
תשובה: את הקדאיף את שמה על מחבת עם טיפה שמן ומשחימה אותו.

שאלה: במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים פרווה?
תשובה: במים או מיץ תפוזים.

שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: תבנית קוטר 26.

שאלה: אפשר להכין בתבנית בינונית חד פעמי?
תשובה: כן אפשר.

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים