מתכון לעוגה קרה והכי חשוב ללא אפייה טעימה מאוד – עוגה ללא אפייה קלה להכנה ומרשימה ביותר. 
מתכון באדיבות: אורטל עמרם – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגה ללא אפייה קלה להכנה

מצרכים -עוגה ללא אפייה

לתחתית העוגה:
ארבע חבילות עוגיות לוטוס טחונות (חבילות קטנות)
200 גר׳ חמאה

לקרם
שתי קפסאות שמנת מתוקה
שתי כוסות חלב
שתי אריזות פודינק וניל

יחידה אחת 250 גרם גבינה לבנה 5%


לשכבה האמצעית
שמונה יחידות פתי בר חום

1/4 כוס חלב + כפית נס קפה בצלחת


לקישוט
שתי חבילות עוגיות לוטוס טחונות

אופן הכנה -עוגה ללא אפייה

1. מכינים את התחתית: טוחנים את עוגיות הלוטוס, מעבירים לקערה, ממיסים את החמאה ושופכים על העוגיות הטחונות. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. משמנים תבנית 26 ומשטחים את תערובת התחתית. מניחים בצד.
3. מכינים את הקרם: מוסיפים את החומרים לקרם בקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה.
4. הרכבת העוגה: מורחים חצי מהקצפת מעל שכבת התחתית. מסדרים מעל פתי בר ומעל הפתי בר מורחים את הקצפת שנותרה. מיישרים ומפזרים מלמעלה את העוגיות הלוטוס הטחונות.  מכניסים למקרר לכמה שעות או במשך לילה שלם.

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *