קינוחים

רולדת תמרים ופיצוחים

מתכון רולדת תמרים ופיצוחים שמתאים כחטיף ונשנוש בריא וטעים ב 5 דקות הכנה.

מתכון באדיבות: אילנית בניזרי – קרדיט גדול לה על שיתוף המתכון ברשת.

רולדת תמרים ופיצוחים

[quads id=2]

מצרכים – רולדת תמרים ופיצוחים

חבילת 500 גרם תמרים בואקום מגולענים
150 גרם אגוזי מלך קצוצים גס לא קלויים
אגוזי לוז קלויים (לא חובה)
150 גרם גרעיני חמניה קלופים לא קלויים
מעט קינמון
לקישוט: קוקוס

[quads id=3]

אופן הכנה – רולדת תמרים ופיצוחים


1. מסירים את השקית ואקום של התמרים. מכניסים למיקרו ומחממים 20 שניות. לקערה מוסיפים את הפיצוחים והקינמון. מערבבים הכל בידיים רטובות. מכינים נייר כסף או ניילון נצמד.

2. מפזרים את הקוקוס. מניחים את הגלילת תמרים. מגלגים וסוגרים את הצדדים כמו סוכריה. מכניסים למקפיא במשך כמה שעות.

3. פורסים לעיגולים ומעבירים לקופסא אטומה ושוב מקפיאים. זה אכיל בכל מצב.


בתיאבון ובהצלחה בהכנת רולדת תמרים ופיצוחים.

[quads id=4]

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

קרא עוד

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים