ארוחות צהרייםעוף

פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור

פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור –

המנה שכבשה את הרשת ושבתה את לבבות כולנו. מתכון פרגיות עוף עסיסיות עם פטריות ובצלצלי שאלוט, עם שילוב קטלני של תבלינים ורטבים מנצחים שעושים ביחד  ארוחת צהריים יפה, מרשימה ומפנקת . זה פשוט טעים שאין דברים כאלה,תכינו ובטח תקבלו מחמאות.

מתכון באדיבות: אילנית בניזרי – קרדיט גדול לה על שיתוף המתכון ברשת.

מצרכים – פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור

6 פרגיות חצויות
1 סלסלת פטריות טריות קטנות עדיף שיהיהו שלמות. גדולות חותכים
7 בצלצלי שאלוט חצויים ( אפשר להחליף בבצל סגול או בצל רגיל פרוס גס )
1 כף תבלין פלדלפיה או תבלין גריל עוף
פלפל שחור גרוס
מלח
שתי כפות רוטב טראיקי
שלוש כפות רוטב צ'ילי מתוק
שתי כפות שמן זית
לקישוט: שומשום

אופן הכנה – פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור


1. לקערה,
מכניסים את כל החומרים ומערבבים היטב.

2. מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור.

3. מפזרים מעל שומשום לקישוט. מכסים בנייר כסף ומחוררים מספר של חורים ליציאת האדים.

4. מכניסים לתוך תנור על חום 200 מעלות עם קו תחתון וקו עליון דלוקים.

5. אחרי 30 דקות בתנור, מסירים את הנייר כסף ומנמכים את התנור ל- 170 מעלות וממשיכים לאפות במשך 30 דקות נוספות בערך. מדי פעם נשקה עם הרוטב שנוצר. (לשים לב שאין שום צורך להוסיף מים כי הפרגיות והפטריות מגירות נוזלים).


בתיאבון ובהצלחה בהכנת פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור.

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים? או כול תוספת אחרת חוץ מפטריות?
תשובה: אפשר מקופסא אין בעיה.

שאלה: אפשר בלי פטריות?
תשובה: אפשר ערמונים במקום.

שאלה: כמה קילו פרגיות זה 6 פרגיות?
תשובה: קילו אחד.

פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור 2

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

 

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים