עוגות בחושות

עוגת תפוזים קלה להכנה

מתכון עוגת תפוזים קלה להכנה,תוך 10 דקות הכנה ממצרכים שתמיש יש בבית ויש לכם עוגה רכה ועסיסית שמתחסלת במהירות.

מתכון באדיבות: חופית אלמקייס – קרדיט גדול לה על שיתוף המתכון ברשת.

עוגת תפוזים קלה להכנה

מצרכים – עוגת תפוזים

ארבע ביצים
כוס סוכר אחד
שקית סוכר וניל אחת
3/4 כוס שמן (שלושת רבעי כוס)
כוס אחד מיץ תפוזים
1 גרידת תפוז
שתי כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפייה אחת

אופן הכנה – עוגת תפוזים

1. מקציפים ביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל במשך כעשר דקות עד שמתקבלת בלילה בהירה ותפוחה.

2. מוסיפים את השמן לאט לאט, לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים וגרידת התפוז.

3. מורידים את המהירות במיקסר ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. חשוב שלא לערבב יותר מדי על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה יותר מדי. (לערבב רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה)

4. מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק טפלון שמשומנת ואופים על חום 160 מעלות  במשך כ- 45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים .

בתיאבון ובהצלחה בהכנת עוגת התפוזים.

שאלות ותשובות

שאלה: איך העוגה יוצאת צהובה?
תשובה: מהתפוזים הטריים, לא מיץ מבקבוק.

שאלה: לתבנית פלא עגולה אותה כמות של מצרכים?
תשובה: אם היא בקוטר 24 אז כן.

שאלה: לכמה תבניות פס זה מספיק?
תשובה: לתבנית אחת.

שאלה: יצא לי ממש דחוס ואני לא יודעת למה?
תשובה: יצאה לך דחוסה כי ערבבת יותר מדי את הקמח בעוגות בחושות לא מערבבים יתר על המידה.

שאלה: לכמה תבניות אינגליש?
תשובה: תבנית אחת.

שאלה: מתי מוסיפים את הקמח?
תשובה: בכל מתכון מוסיפים את הקמח בסוף ולא לערבב הרבה, רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה… כך העוגה יוצאת אוורירית ולא דחוסה.

שאלה: לא צריך להפריד ביצים?
תשובה: לא.

עוגת תפוזים רכה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

יש לנו עוד כמה מתכונים מעולים לעוגות בחושות

תגובות

תגובות פייסבוק

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים