מתכוני שוקולדעוגות שוקולד

עוגה מפוצצת שוקולד ללא קקאו

עוגה מפוצצת שוקולד ללא קקאו, עוגה מושלמת ועסיסית, מתכון סוף הדרך של מרסל אזולאי התותחית.

מתכון מאת: מרסל אזולאי – קרדיט גדול לה על שיתוף המתכון ברשת.

עוגה מפוצצת שוקולד ללא קקאו

מצרכים – עוגה מפוצצת שוקולד ללא קקאו

לבלילת העוגה:
חמש ביצים
1 כוס סוכר
שתי כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן
שתי חבילות שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

לקרם שוקולד – מילוי:
1/2 שמנת מתוקה
שוקולד מריר

אופן הכנה – עוגה מפוצצת שוקולד ללא קקאו

1. הכנת הבלילה: מפרידים את הביצים. בקערת מיקסר, מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

2. מוסיפים לחלמונים את השמן, מערבבים מעט, ממיסים את השוקולד המריר עם קופסה שלמה של שמנת מתוקה, לצנן ואז מוסיפים לקערת החלמונים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. בסוף מוסיפים את תערובת החלבונים בצורת עטיפה ומקפלים היטב.

3. יוצקים את התערובת לתבנית בגודל 26 ס״מ (ניתן גם להשתמש בתבנית 24 ס״מ). אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במשך כ 40-30 דקות.

3. הכנת קרם השוקולד: ממיסים שוקולד מריר עם חצי קופסה של שמנת מתוקה. 

5. שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים את הקרם מעל, ומפזרים חלבה.

שאלות ותשובות

שאלה: אז בסך הכל כמה שמים שמנת מתוקה וכמה שוקולד מריר?
תשובה: לעוגה שמנת מתוקה אחת, ולקרם חצי שמנת מתוקה ביחד שמנת וחצי!. 2 שוקולד לבלילה ו- 1 שוקולד לקרם.

שאלה: לשפוך את הקרם על העוגה שהיא חמה או קרה?
תשובה: העוגה יכולה להיות חמה והקרם צריך להיות קר. אחד צריך להיות קר או העוגה או הקרם.

שאלה: אפשר להוסיף שוקולד חלב?
תשובה: אפשר גם שוקולד חלב.

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

אנשים מחפשים גם : 

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד מושחתת

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד בחושה ללא קמח

עוגת שוקולד בחושה ללא גלוטן

עוגת שוקולד עשירה

עוגת שוקולד ללא לקטוז

עוגת שוקולית ללא גלוטן

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים