תוספות

פוטטוס תפוחי אדמה אפויים

מתכון פוטטוס תפוחי אדמה פריכים, אפויים, ומתובלים. חשבתם פעם איזה דבר מדהים זה תפוחי אדמה אפויים? במיוחד ברגע שמוציאים אותם מהתנור, הריח המעולה והצבע הנפלא שלהם הופכים אותם למנה מושלמת לילדים. טעים בטירוף, תענוג של מתכון!

מקור מתכון: דורית כהן – קרדיט על שיתוף המתכון ברשת

מתכון פוטטוס תפוחי אדמה פריכים

[quads id=2]

מצרכים – פוטטוס תפוחי אדמה

8 תפוחי אדמה אדומים
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס צילי מתוק או חריף
2 כפות רוטב אסייתי
1/2 כפית כורכום
1 כף פפריקה
1 כפית פלפל מקאלף (פלפל שחור מצרי)
מלח
[quads id=3]

אופן הכנה – פוטטוס תפוחי אדמה

1. לשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב.
2. מבשלים בתוך סיר רחב שמלא במים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפות עד לריכוך חלקי.
3. מניחים במסננת כדי לתת להם להתקרר.
4. בקערת, מערבבים את מרכיבי המרינדה.
5. חוצים לרבעים את תפוחי האדמה. מכניסים את הרבעים לתוך קערת המרינדה. מניחים אותם במשך חצי שעה על מנת לספוג את הטעמים.
6. מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה. מכניסים לתנור על 220 מעלות במצב של גריל במשך חצי שעה לפחות.

הערות:
– אם בא לכם מפזרים עגבניות שרי או בצל בתבנית האפייה.
– ממליצים להכפיל כמויות.


מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה.

[quads id=4]

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים
קרא עוד

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים