|

עוגת אגוזים ושוקולד משגעת לכבוד שבת – 
שילוב מנצח של שוקולד ואגוזים, טעים ביותר, בקלי קלות.
עוגה טעימה ויפייפה שהולכת מצויין עם כוס הקפה או התה.
תודה ענקית לנעמי שושן על המתכון 

מצרכים ואופן הכנה – עוגת אגוזים ושוקולד

6 חלבונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
_ להקציף לקצף תפוח מעט יציב
להוסיף לאט לאט
6 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
– לאחד את הכל תוך כדי שהמיקסר עובד
בקערה נוספת לשים
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס
3/4 כוס אגוזים טחונים
1 אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
– לערבב הכל עם כפית
בקערה גדולה יוצקים בהדרגה את בלילת הביצים ולהוסיף מהיבשים ולטרוף, עד שהכל יתאחד היטב.
לשמן תבנית וליצוק מהבלילה, לאפות 70 דקות על 170 מעלות.
עכשיו לבשל סירופ:
1 כוס סוכר 

1 כוס מים
3 כפיות מיץ תפוזים
– יוצקים על העוגה בעודה חמה
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

 
עוגת אגוזים ושוקולד
 
 

 

 
שאלות ותשובות
ש: מה גודל התבנית?
ת: סיר פלא 26"
 
עוגת אגוזים ושוקולד
 

 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
 

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אנה, מקציפים את הביצים בטמפרטורת חדר עד שמקבלים קצף אוורירי ומעט יציב, כלומר לא נוקשה ויבש מדי, בד"כ עד 10 דקות של הקצפה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *