| | | |

נתחי סינטה במחבת בטעם משגע

נתחי סינטה צרובות בשמן זית עם מוקפץ אסיאתי - מביאים את המטבח הסיני עד אליכם!
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
נתחי סינטה

נתחי סינטה במחבת צרובות בשמן זית עם מוקפץ אסיאתי – מתכון לנתחי בשר סינטה דלי שומן צרובים בשמן זית שנותן טעם ויופי לא מהעולם הזה! נתחים חמים וטעימים ביותר!

לא פחות טעים גם מתכון למוקפץ אסיאתי, קלאסי, בריא ועשיר! ומה שנשאר זה רק לשלב את שניהם ביחד!! בתיאבון.

 
נתחי סינטה במחבת
צילום: מורן תורג'מן

למה באמת כדאי לכם: נתחי סינטה במחבת

  • הכי קלאסי שיש: מנה אסיאתית טעימה וקלאסית ביותר!

  • גם אתם חובבי בשר? רצועות סינטה במחבת מובחרים וטעימים!

  • שילוב מטורף: שילוב של מוקפץ ובשר עסיסי, מה צריך יותר מזה?

  • עשיר בטעמים: כמו שאתם וודאי מכירים במטבח האסיאתי לא חסר טעמים!

שורה תחתונה: נתחי סינטה עם מוקפץ טעים ביותר – לארוחת צהריים קיצית ומשגעת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

נתחי סינטה

נתחי סינטה במחבת בטעם משגע

נתחי סינטה צרובות בשמן זית עם מוקפץ אסיאתי - מביאים את המטבח הסיני עד אליכם!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 30 minutes
סה״כ זמן: 30 minutes
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

מצרכים לסינטה:

  • שמן זית
  • 8 חתיכות סינטה דקות
  • פלפל שחור גרוס ( לפי הטעם)
  • מלח ים אטלני

מצרכים למוקפץ:

  • 1 גמבה צבעונית ( רצועות )
  • 1 גזר (גפרורים)
  • 1 בצל (רצועות)
  • נבטים
  • כרוב לבן ( חתוך)
  • 4 בצלים ירוקים
  • 2 שיני שום (קצוץ)
  • 1 חבילה נודלס (מבושל מראש)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כפית מרק עוף
  • רוטב סויה מתוקה ורגילה (לפי הטעם)
  • רוטב צ'ילי מתוק (לפי הטעם)
  • מעט שמן שומשום

אופן ההכנה

הכנה הסינטה:

  • משרים בשמן זית 8 חתיכות סינטה לכמה דקות
  • מחמים היטב מחבת פסים/ פלנצ'ה ומניחים את הנתחים, לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח ים אטלני וצורבים משני הצדדים.
  • להיזהר! צליית יתר גורמת לייבוש הסטייק. אני צולה ממש מעט זמן, 2-3 דקות מכל צד.

הכנת המוקפץ:

  • להקפיץ בנפרד: רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר, רצועות בצל, נבטים, כרוב לבן חתוך, בצל ירוק, שום קצוץ.
  • עכשיו מחברים הכל יחד ולכל מוסיפים נודלס שבישלנו מראש (מצורפת תמונה של הנודלס למטה)
  • לתבל בפלפל שחור, כפית אחת של מרק עוף, רוטב סויה מתוקה ורגילה, רוטב צ'ילי מתוק, ומעט שמן שומשום.
  • לערבב הכל טוב טוב ביחד.
  • אפשר לאכול לבד או לחתוך את נתחי הסינטה (או עוף) לרצועות ולהוסיף

הערות וטיפים

תמונה של נודלס:
נתחי סינטה
צילום: מורן תורגמן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: רצועות סינטה במחבת

באיזה נודלס את משתמשת?

מצורף תמונה במתכון.

את יכולה לתת לי מינון של הסויה והצ׳ילי?

אני פשוט שופכת מהבקבוק, לפי העין…בערך חצי כוס לכל רוטב

כמה זמן את צולה את ניתחי הסינטה?

אני צולה ממש מעט זמן, 2-3 דקות מכל צד, צליית יתר גורמת לייבוש הסטייק.

מה זה רוטב סויה מתוק ורגיל זה לא אותו דבר?

זה לא אותו הדבר, סויה מתוקה היא מתוקה וסמיכה יותר וכך נותנת צבע מעולה למוקפץ, זה של חברת מזרח ומערב.

נתחי סינטה
צילום: מורן תורג'מן
סינטה במחבת
צילום: מורן תורג'מן
סינטה במחבת
צילום: מורן תורג'מן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?