| |

עוגיות פריכות ללא מרגרינה 

פריכות וטעימות ביותר, ללא מרגרינה, שפשוט נמסות בפה - מתכון קל בטירוף, נותן מקום ליצירתיות והנאה צרופה והכי חשוב- פרווה!
בהשראת: טובה מרדכי
ציון 4.32 על ידי 80 דירוגים
ללא מרגרינה עוגיות פריכות ופשוטות עם שמן שתכינו קבוע! (פרווה)

עוגיות פרווה, פריכות ופשוטות, על בסיס שמן וללא מרגרינה! כל כך טעימות ונמסות בפה שלא תפסיקו להכין אותן וחשוב מזה – לא תפסיקו לנשנש!

מתכון מנצח להכנה עם הילדים, גם מאחר שילדים אוהבים לאכול אותן וגם בגלל הרצון שלהם להיות שותפים בהכנה. אחת הפעילויות שאני עושה עם הילדים שלי היא הכנת המתכון הנדיר הזה. כמובן, חשוב לי לשלוט בבריאות הילדים שלי ככל אני יכולה ולכן אני מכינה איתם את המתכון הזה, על בסיס שמן וללא מרגרינה!

המתכון קל מאוד להכנה, אפשר להכין את הבצק, לתת לכל ילד כדור בצק ומכאן השמיים הם הגבול מבחינת ההנאה: כל אחד משטח את הבצק שלו, חורץ את הצורות האהובות עליו, מעבירים לתנור והן יוצאות חמות ופריכות שקשה להפסיק לנשנש!

ספר המתכונים של טובה מרדכי  

ללא מרגרינה עוגיות פריכות ופשוטות עם שמן שתכינו קבוע! (פרווה)
צילום: טובה מרדכי

למה באמת כדאי לכם: עוגיות 

    • מושלמות בטעמן, פריכות ונימוחות וללא מרגרינה!
    • מתכון קל להכנה שתשאלו את עצמכם למה התעצלתם עד עכשיו!
    • פעילות נהדרת עם הילדים!
    • פרווה ואפשר לנשנש ולהגיש בכל הזדמנות שרק מתחשק!

שורה תחתונה: איך אפשר לוותר על מתכון כזה כשאפשר להכין עם הילדים ועדיין לשמור על בריאות ועל הנאה מרובה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

ללא מרגרינה עוגיות פריכות ופשוטות עם שמן שתכינו קבוע! (פרווה)

עוגיות פריכות ללא מרגרינה 

פריכות וטעימות ביותר, ללא מרגרינה, שפשוט נמסות בפה - מתכון קל בטירוף, נותן מקום ליצירתיות והנאה צרופה והכי חשוב- פרווה!
ציון 4.32 על ידי 80 דירוגים
לדרג
באדיבות: טובה מרדכי

ציוד

1 כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל 180 מעלות
  • נשים את כל החומרים יחד, נלוש מעט ביד עד שהבצק מתאחד.
  • נעטוף בנייר ניצמד ולהניח במקפיא ל-10 דקות.
  • נפתח את הבצק עם מערוך וניצור צורות איך שרוצים עם קורצן.
  • נאפה את העוגיות עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.
  • העוגות פריכות ונמסות בפה. להגיש וליהנות!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ללא מרגרינה עוגיות פריכות ופשוטות עם שמן שתכינו קבוע! (פרווה)
צילום: טובה מרדכי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

85 Comments

  1. המתכון הכי מסריח שקיבלתי!!!!!
    זה בכלל לא מתגבש לבצק!
    קמח מפורר
    חבל על המצרכים!!!!!!!!!!!

    1. היי שוהם,
      ממש מבאס לשמוע שככה יצא, אבל נשמח לנסות לעזור אם אפשר.
      האם השתמשת באותה כוס מדידה לכל אורך המתכון?
      האם הקפאת את הבצק או שלא הגעת לשלב הזה כי הוא התפורר?
      מחכים לתגובתך 🙂

    1. היי טל,
      הבצק אמור להיות נוח לעבודה, אם הוא נדבק, מוסיפים כף קמח וממשיכים לעבד. אם חסר מוסיפים עוד כף וכן הלאה.
      בהצלחה!!

  2. לא קשור למתכון… עברתי דירה ואין מערוך יש לכם איזה רעיון נוסך לרדד את הבצק הזה?

    1. היי שושי,
      אפשר לרדד עם הידיים אבל כמובן שעדיף לעבוד עם מערוך לתוצאה מושלמת.
      בהצלחה!!

  3. היי, אני עושה קיטנה , אפשרי שהילדים יפזרו מעל העוגיות עדשים??? לפני האפיה אם את יכולה להחזיר תשובה מהר תודה!!! המתכונים שלך מצויניםם!!!

      1. היי
        הכנתי. הבצק היה דביק וקשה לעבודה.
        מלבד זה, אפשר להוסיף סוכר ווניל לטעם.

      2. היי עינת,
        אם הבצק היה דביק, כנראה שהיחס בין הנוזלים ליבשים לא היה טוב. אפשר תמיד להוסיף כף נוספת של קמח ולעבד ולהוסיף לפי הצורך עד שאפשר לעבוד עם הבצק.
        יש הבדלים בקמחים של מותגים שונים אפילו כשמדובר באותו סוג, אז לפעמים יש צורך לבצע התאמות.
        סוכר וניל אחלה טיפ!!
        נשמח לעדכון אם את מכינה שוב 🙂

  4. 5 stars
    הכנתי אותן כבר כמה פעמים ויצא פשוט מעולה!
    באחת הפעמים כל ילדי השכונה הגיעו לאפיה משותפת 🙂
    רוצה לשאול – האם אפשר להכין כמות ולהקפיא? נשמר טעים? עד כמה זמן?

    1. היי רעות,
      איזה כיף, שמחים שאת נהנית מהעוגיות 🙂
      בהחלט אפשר להקפיא אותן, הן תישמרנה זמן רב במקפיא.
      בהצלחה!

  5. היי, האם אפשר להכין את הבצק מראש? (לדוגמה ערב לפני)
    רוצה להכין עם הילדים בגן שלי לכבוד שבת (וזה נראה לי מתכון מעולה כי יש לי ילד רגיש לחלב)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?