Advertisements
| | | | | | | | |

עוגת גלידה לוטוס

תהפוך בקלות לעוגת השבת שלכם, לכוכבת הבלתי מעורערת של כל חג!
בהשראת: שירי מלכה
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
מתכון עוגת גלידה לוטוס
Advertisements

מכירים מישהו שלא אוהב גלידה? מכירים מישהו שלא אוהב לוטוס?? אין כאלה, נכון? אבל מה שיש בהמונים זה אנשים שאוהבים גם גלידה וגם לוטוס ואם השילוב המהפנט הזה יוצר עוגת גלידה לוטוס מטריפה ויפה – אז אין עונג מושלם מזה…

עוגת גלידה לוטוס תהפוך בקלות לעוגת השבת שלכם, לכוכבת הבלתי מעורערת של חג השבועות ולקינוח הכי טעים מפנק בכל אירוח קיצי או חלבי חגיגי מפנק.

וממה מורכבת השלמות הזאת? מתחתית ביסקוויטים לוטוס, שכבה נדיבה של קצפת בטעם וניל צרפתי קטיפתי, עוד שכבת ביסקוויטים לוטוס, עוד שכבת קצפת ומעל הכל – להעצמת טרפת הטעמים הממכרת – ממרח לוטוס מומס ונוטף מתיקות, שיוצרים יחד עוגת לוטוס קרה, עשירה מרעננת וחלומית…

ספר המתכונים של שירי מלכה

מתכון עוגת לוטוס
צילום: שירי מלכה

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גלידה לוטוס

עוגת גלידה לוטוס

תהפוך בקלות לעוגת השבת שלכם, לכוכבת הבלתי מעורערת של כל חג!
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירי מלכה

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מיקסר
Advertisements

המצרכים

  • ביסקוויטים לוטוס (לתחתית ושכבה שנייה)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • כוס סוכר
  • ¼ כוס חלב
  • 1 חבילה פודינג וניל צרפתי (80 גרם)
  • 4 כפות גבינה 9% / סקי וניל
  • 4 כפות ממרח לוטוס
Advertisements

אופן ההכנה

  • נטבול את העוגיות לוטוס בחלב 3 שניות בכל צד.
  • נסדר את העוגיות בתחתית התבנית צמודים.
  • נקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה יחד עם שליש כוס סוכר, רבע כוס חלב, פודינג וניל צרפתי עד לקבלת קצף יציב.
  • נוסיף בתנועת קיפול 4 כפות גבינה 9% או סקי וניל.
  • נשפוך הכל לתבנית וניישר.
  • נסדר שוב את העוגיות לוטוס במרווחים שווים על העוגה.
  • נחמם בקערת זכוכית 4 כפות גדושות של ממרח לוטוס כדי שיהיה נוזלי אך לא יותר מידי ונשפוך בין הביסקוויטים ומעל בזהירות.
  • נכניס למקפיא להתייצבות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת גלידה לוטוס

לכמה זמן להכניס להקפאה?
עד שמתקשה, כמה שעות טובות. אני משאירה בהקפאה ורצוי להוציא בין 15 ל20 דק לפני הגשה.
איך יצא לך ככה הקרם לוטוס מלמעלה נראה שכבה אחידה ויפה?
ממיסים מעט במיקרו שיהיה נוזלי אך לא מידי ואז שופכים וכשזה מתקרר זה מושלם.
את הביסקוויטים למעלה גם טובלים בחלב או שהם נשארים יבשים?
יבשים.
מזה תנועת קיפול כפי שרשום במתכון מה הכוונה ערבוב ידני?
ערבוב ידני זה ערבוב ללא מיקסר , רק עם כף או משהו אחר, ותנועת קיפול זה גם ערבוב אבל עדין יותר גם ללא מיקסר.
האם יש תחליף לביצה בבצק?
אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.

 


 

"מי שרוצה עוגה גבוהה אז אפשר לשחק עם התבניות… ואפשר גם לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק.
הנה כמה רעיונות עם אותו בסיס של ההקצפה!"

מתכון עוגת גלידה לוטוס
צילום: שירי מלכה
מתכון עוגת גלידה לוטוס
צילום: שירי מלכה
מתכון עוגת גלידה לוטוס
צילום: שירי מלכה

Advertisements


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Advertisements

Similar Posts

7 Comments

    1. לקבל עוגת גלידה פרווה אפשר להשתמש בקצפת צמחית במקום השמנת המתוקה וחלב קוקוס או סויה במקום החלב הרגיל, בהצלחה!

    1. Hi Ira,
      We're happy to translate this recipe for you 🙂

      – Arrange Lotus biscuits on the bottom of a sheet pan lined with parchment paper after dipping them in milk for 3 seconds.
      – Whip 2 containers of heavy whipping cream with 1/3 cup of sugar, 1/4 cup of milk, 1 package of instant vanilla pudding until you get a whipped cream.
      – Fold in 4 tablespoons of ricotta cheese.
      – Pour everything into the pan.
      – Arrange Lotus biscuits in equal gaps on the cake (as seen in the pictures).
      – In a glass bowl, heat up 4 heaping tablespoons of Lotus spread in the microwave for 45 seconds. Texture should be liquid-like but not too much. Carefully pour the spread in between the biscuits on top.
      – Freeze for 4 hours before serving.

      Enjoy!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements