Advertisements
| | |

עוגת גבינה עדינה ופשוטה

עוגה חגיגית מתאימה לשבת חג ולאירוח או סתם כשבא לכם להתפנק.
בהשראת: עפרה חמיסוב
ציון 4.21 על ידי 24 דירוגים
עוגת גבינה עדינה ופשוטה
Advertisements

עוגת גבינה אפויה קלאסית, כמו של פעם, אבל עם ציפוי קרם שמנת עשיר שמשדרג כל ביס!
עוגות גבינה הן תמיד חגיגה לעיניים וכשהן עשויות כראוי הן, ללא ספק, חגיגה של פינוקים! אז כדי שיהיה לכם שבוע חגיגי, למרות השגרה, דאגנו לכם למתכון של עוגת גבינה אפויה מרשימה וקלה מאוד להכנה.

מתכון פשוט ממש, שמכינים בקערה אחת וללא הפרדת ביצים, ותקבלו עוגה שתעזור לכם להפוך כל רגע משעמם לרגע שמח וכל רגע מתוח לרגע של נחת.

ספר המתכונים של עפרה חמיסוב

עוגת גבינה עדינה ופשוטה
צילום: עפרה חמיסוב

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

  • מתכון קל ומהיר להכנה, כל הרכיבים בקערה אחת וללא הפרדת ביצים!
  • עוגת גבינה אפויה כמו של פעם עם ציפוי קרם שמנת מפנק שמשדרג כל ביס!
  • עוגה מרשימה וחגיגית למראה, מושלמת לכל אירוע חלבי וגם לשבועות!
  •  ניתן להמיר את השמנת בשמנת חמוצה והיא עדיין יוצאת טעימה!

 

שורה תחתונה: עוגת גבינה אפויה טעימה ומפנקת כל כך שלא מחכים לאירוע מיוחד כדי להכין אותה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה עדינה ופשוטה

עוגת גבינה עדינה ופשוטה

עוגה חגיגית מתאימה לשבת חג ולאירוח או סתם כשבא לכם להתפנק.
ציון 4.21 על ידי 24 דירוגים
לדרג
באדיבות: עפרה חמיסוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמית שתייה קרה
תבנית חד פעמית עגולה
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • גביע גבינה לבנה 500 גר׳ (גבינה רגילה)
  • גבינת שמנת אחת בטעם טבעי
  • שמנת חמוצה
  • 1 סוכר וניל
  • לסחוט מעט לימון
  • 4 כפות קורנפלור/אינסטנט וניל/קמח תפ״א

לציפוי:

  • 2 שמנת חמוצה
  • 1 סוכר וניל
Advertisements

אופן ההכנה

  • לערבב את כל מרכיבי העוגה יחד ולאפות בתבנית חד פעמית עגולה.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על טורבו במשך שעה וחצי בחום של 170 מעלות.
  • כשהעוגה מוכנה, לערבב 2 שמנת חמוצה עם 1 סוכר וניל וסוכר לפי הטעם.
  • למרוח מעל העוגה ולהחזיר לתנור כבוי, עד שהתנור מתקרר.
Advertisements

הערות וטיפים

  • הבלילה יוצאת מאוד מימית ונראה כאילו חסר משהו ש ״יחזיק אותה״, וגם בסיום האפייה, היא די רוטטת במרכז. אבל לא לדאוג! בקירור היא מתייצבת וזה בעצם מה שעושה אותה רכה ועדינה.
  • את גבינת השמנת החלפתי בשמנת חמוצה ״של פעם״ (תנובה) וגם את השמנת החמוצה הנוספת, שמתי במקום שמנת ״של פעם״. סה"כ שמתי 2 שמנת חמוצה.
  • אין צורך בתבנית מים מתחת לעוגה.
  • אין צורך להפריד ולהקציף את הביצים. בתמונה שהכנתי, לא הפרדתי ביצים. כמובן שאפשר להפריד ולהקציף ביצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

עוגת גבינה עדינה ופשוטה
צילום: עפרה חמיסוב

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה אפויה מתכון מאת: Ofra Chemisov

Advertisements

Similar Posts

10 Comments

    1. היי יהודית!
      תודה רבה על ההתעניינות שלך במתכונים באתר שלנו, נשמח להזמין אותך לקבוצת הוואטסאפ מתוקים GREEN שבה אנחנו מעלים מתכונים ללא סוכר ומופחתי קלוריות.
      הצטרפי אלינו 🙂

    1. היי ליטל, הבלילה בעוגה הזו יוצאת מימית וזה תקין כמצויין במתכון, גם אם בסוף האפייה היא עדיין לא התקשתה לחלוטין ורוטטת במרכז, בקירור היא מתייצבת וזה בעצם מה שעושה אותה רכה ועדינה לא לדאוג!
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

    1. היי דפנה, לא מצויין במתכון המקורי אך אנו ממליצים על תבנית עגולה מספר 24. בהצלחה!

  1. היי עופרה,
    עוגת גבינה עדינה
    אפיתי את העוגה בדיוק לפי המתכון שלך ויצאה נהדר, אלא שהעוגה אחרי שהתקררה ירדה לגובה של כ 2 ס"מ, כמו עוגת פאי,.
    האם כדי שהעוגה תצא גבוהה כמו כל עוגת גבינה, להכפיל כמויות? ( אני אפיתי עם 500 ג סקי 9% ו 200ג' ניו יורק/גד 30%)

    1. היי עופר,
      לפי מה שכתבת נראה שאכן הכמות חסרה, לכן בפעם הבאה היינו ממליצים לעבוד בדיוק לפי הכמויות במתכון.
      בהצלחה 🙂

    1. היי לימור,
      מתנצלים על הבלבול: שמנת אחת בעוגה ו-2 שמנות בציפוי.
      בהצלחה 🙂
      נ.ב.: בהזדמנות זו, נשמח להזמין אותך לקבוצת הוואטסאפ שלנו שבה מתפרסמים מתכונים נהדרים חדשים מדי יום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements