| | | |

עוגת קרמבו - קוקילידה מדהימה במיוחד

מתכון קל לעוגת קרמבו בסגנון קוקילידה, עשירה בשוקולד וקרם שמנת מפנק.
בהשראת: רויטל בן חמו
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
עוגת קוקילידה

עוגת קרמבו בסגנון קוקילידה, שכל ביס ממנה שחיתות! מתכון פשוט לעוגת קרמבו מטריפה ומפנקת שתשכיח מכם כל צרה!

אוהבים קרמבו? אוהבים קוקילידה? אז למה לא לשלב את שני המטעמים יחד ולהכין עוגה מושחתת?! כי אם כבר שחיתות, אז עד עד הסוף! קבלו מתכון יוצא דופן לעוגת קרבו שתפיל לכם את הלסת!

מתכון פשוט ביותר שכל אחד יכול להכין בבית ותקבלו את אחת העוגות המרשימות והמפנקות שניתן להכין. בין אם אתם מארחים ובין אם סתם בא לכם להתפנק, זו עוגה שאתם חייבים להכין!

ספר המתכונים של רויטל בן חמו

 

עוגת קוקילידה
צילום: רויטל בן חמו

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון שונה של עוגת קרמבו מבין כל המתכונים שתמצאו ברשת!
  • עוגה מרשימה למראה, שתגרוף אין־סוף של מחמאות מכל טועם!
  • עוגה עשירה בשוקולד מכל הסוגים ובקרם שמנת מפנק במיוחד!
  • עוגה כל כך טעימה, שברגע אוכלים ממנה, הכול נהיה ורוד יותר!

 

שורה תחתונה: ברור שמכינים עוגת קרמבו, עכשיו זו רק שאלה של מתי? מתכון שאסור לפספס!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת קוקילידה

עוגת קרמבו - קוקילידה מדהימה במיוחד

מתכון קל לעוגת קרמבו בסגנון קוקילידה, עשירה בשוקולד וקרם שמנת מפנק.
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: רויטל בן חמו

ציוד

תבנית עגולה 26 ס"מ
סיר קטן
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 5 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כוס מים חמימים + כפית נס
  • ⅓1 כוסות קמח תופח

לשכבה האמצעית:

  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 חבילות פודינג שוקולד לבן (160 גרם)
  • 2 כוסות חלב

לשכבת השוקולד:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ חפיסה שוקולד חלב (50 גרם)

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים ונניח כל חלק בקערה נפרדת.
  • את החלבונים להקציף עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • לקערה של החלמונים, להוסיף את הקקאו, שמן, נס קפה וקמח, ולערבב היטב.
  • להוסיף אל תוך הקצף את תערובת השוקולד, ולקפל עד לאיחוד.
  • ליצוק את הבלילה אל תבנית עגולה 26 ס"מ.
  • לאפות בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
  • להוציא את העוגה כשהיא מוכנה, לתת לה לתקרר ואז לחצות לשני עיגולים.
  • עכשיו נכין כוס נס קפה, ונרטיב אתו את התחתית ורק את התחתית.

להכנת השכבה האמצעית:

  • נקציף את השמנת מתוקה, פודינג ו 2 כוסות החלב. נמרח על התחתית ומעל למעגל השני.

להכנת השוקולד:

  • נרתיח את השמנת מתוקה עם השוקולד המריר והלבן.
  • אפשר להוסיף 20 גרם חמאה אם המרקם עדיין לא כמו שצריך.
  • נשפוך מעל לעוגה, ולהקפיא אותה או לשים לילה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קרמבו

נראה טוב, הנס ששופכים על התחתית זה עם חלב?
יש פעמיים את הנס בשתי הפעמים זה ללא חלב זה רק מים פושרים עם כפית נס קפה זה הכל ללא חלב פעם אחת בתוך בלילת החלמונים והפעם השניה בתחתית אני ויתרתי על הכוס נס בתחתית שמתי רק בבלילת החלמונים.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת קוקילידה
צילום: מירב ביטון

"איזה כיף לנו יאמיי!"
מירב ביטון

עוגת קוקילידה
צילום: סיגל אדרי

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?