Advertisements
| |

סושי שוקולד עם קרם קוקוס

סושי שוקולד - רולדת שוקולד מיוחדת, מפנקת ומרעננת שגונבת את ההצגה בקלות!
בהשראת: מרינה סמינוב
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
סושי שוקולד
Advertisements

סושי שוקולד – מתכון לקינוח מהיר של רולדת שוקולד מטריפה ומיוחדת שמכינים כשרוצים לגנוב את ההצגה במלואה!

מי ששומע את הצירוף סושי שוקולד בפעם הראשונה בחייו ייתכן שיעקם פרצוף, אבל כשמסתכלים על התמונה מבינים שהדבר המופלא הזה הוא קינוח מיוחד ומטריף, מהסוג שגונב את ההצגה בכל מקום!

הרולדה המטורפת הזו מזכירה במעט את הגלידוניות שקונים בסופר, אבל היא טעימה בהרבה והרכיבים האיכותיים בה לא משאירים מקום להשוואה!

הרולדה מוגשת קרה והיא אחת הטעימות והמרעננות שיש! עוד מעט נגמר הקיץ ומתחילים החגים – זה הזמן המושלם לרקוח הפתעה כזו לאורחים!

סושי שוקולד
צילום: מרינה סמינוב

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: סושי שוקולד

  • קינוח מטריף שגונב את ההצגה בכל מועד ומכל קינוח אחר!
  • סושי שוקולד טעים, עם מרקם מושלם ומראה מיוחד!
  • הפינוק המושלם להגיש לאנשים שאתם אוהבים!
  • מתכון מפתיע בקלות ההכנה ולא משאיר מקום להתעצל!

שורה תחתונה: רוצים לגנוב את ההצגה בלוקסוס? תכינו סושי שוקולד זה ואתם מסודרים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סושי שוקולד

סושי שוקולד עם קרם קוקוס

סושי שוקולד - רולדת שוקולד מיוחדת, מפנקת ומרעננת שגונבת את ההצגה בקלות!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרינה סמינוב
Advertisements

המצרכים

  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם )
  • שמנת מתוקה (200 גרם )

מלית:

  • 1 חבילה שוקולד לבן (100 גרם )
  • שמנת מתוקה (50 מ"ל )
  • שמנת מתוקה (150 מ"ל )
  • אינסטנט פודינג וניל (50 גרם )
  • ¾ כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון (או פשוט איזה ציפוי שנראה לכם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה.
  • מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה.
  • מקפיאים שעה.

להכנת המלית:

  • נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה.
  • מכניסים לקירור במקרר חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו.
  • בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס ומעבירים לשקית זילוף.
  • על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים.
  • מעבירים למקפיא גם לשעה.
  • לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול.
  • את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון.
  • מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: סושי שוקולד 

איך את שמה את הקצפת עם השוקולד?
מעבירה את המילוי לאחר שהיה חצי שעה בהקפאה לקצה הגנאש ואז מגלגלת.
השוקולד כבר שעה במקפיא והוא לא קופא ברמה של לגלגל אותו כשאני מנסה להרים אותו הוא עדיין נוזלי הגיוני?
צריך להשתמש בשוקולד מריר איכותי מעל60% קקאו, זאת הסיבה שלוקח לו המון זמן לקפוא.
אפשר להכין אותו הדבר חלבי?
בוודאי.
למה כתוב פעמיים שמנת מתוקה? הכוונה ל200 גרם שמנת מתוקה או שאחד מהם אמור להיות חמוצה?
למלית מערבבים שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה ובנפרד 150 גרם שמנת מתוקה עם פודינג, לכן רשום פעמיים.
כאשר מוצאים את השוקולד מהמקפיא באמת אפשר לגלגל אותו לא נשבר?
לא נשבר.

 


הבמה כולה שלכם:
סושי שוקולד
צילום: נועה ביבי קלדרון

"יצא מעולה! תודה!"
נועה ביבי קלדרון

סושי שוקולד
צילום: רויטל דוד

"תודה על מתכון פצצה!"
רויטל דוד

סושי שוקולד
צילום: ירין משה לוי

"ממשיכה בטירוף הזה גם בשבועות!!!"
ירין משה לוי

סושי שוקולד
צילום: מרינה סמינוב
סושי שוקולד
צילום: ירין משה לוי
סושי שוקולד
צילום: מרינה סמינוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

מקור: Marina Semyanov

Advertisements

Similar Posts

15 Comments

  1. המילוי ממש טעים אבל המתכון של הציפוי שוקולד פשוט גרועעע !!!!!
    השוקולד לא מתגבש מה אומר שהיחסים בין השמנת לשוקולד ממש לא טוב
    השתמשתי בשוקולד ושמנת איכותיים ועדיין יצא גרוע , סתם חבל על המצרכים

    1. היי, מצטערים שלא יצא כמו שרצית 🙁
      לציין שיש להשתמש בשוקולד מריר איכותי מעל60% קקאו, שלו שלוקח לו המון זמן לקפוא.. להבא מומלץ גם לשמור את הקינוח במקפיא ולהוציא טרם הגשתו, ככה יותר טעים וגם שומר על הצורה.
      את מוזמנת לנסות מתכונים דומים אחרים באתר בלחיצה כאן.
      בהצלחה בפעם הבאה ♥

  2. יצא מאוד טעים רק יש לי שאלה.
    במתכון כתוב ב2 תבניות לשים שוקולד מצד שני לעשות שלוש פסים…
    נשאר לי פס אחד ללא שימוש.
    האם צריך לעשות בשלוש תבניות את השוקולד

    1. היי רחלי,
      לא חייבים להכין ב-3 תבניות אבל כן מכינים שלושה פסים.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements