| | | | | | |

סברינה מרשימה ומפנקת (גם פרווה!)

מיני סברינות פרווה מדהימות טובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף הכי טעים שאכלתם!
בהשראת: אופירה פחימה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון לסברינה

סברינה פרווה בהגשה אישית, מתכון לסברינה שכמה שהיא נראית מיוחדת, ככה פשוט מאוד להכין אותה!

סברינה היא עוגה טבולה בסירופ, ממולאת בקרם שמנת או קצפת ומוגשת עם קרם קצפת מעל. יש לא מעט מתכונים והמתכון הכי טוב שמצאנו זה המתכון הזה.

מתכון קל להכנת מיני סברינות, שיוצאות נדירות מבחינת המראה והטעם ואין קינוח יותר מדליק להגיש מהקינוח הזה! זה קינוח שאומר לאורחים שהשקעתם מחשבה ועבודה, על אף שהוא קל מאוד להכנה!

ספר המתכונים של אופירה פחימה

 

מתכון לסברינה
צילום: אופירה פחימה

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין גם אין אין רקע באפייה!
  • סברינה היא הקינוח המושלם להגשה כשרוצים להרשים!
  • עוגה פרווה שאפשר להגיש לאחר כל ארוחה, גם בשרית!
  • טעימות כל כך שלא תפסיקו לקבל מחמאות עליהן!

 

שורה תחתונה: כשרוצים להגיש קינוח נדיר, אבל לא להתעייף מרוב הכנות, מכינים סברינה בהגשה אישית!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לסברינה

סברינה מרשימה ומפנקת (גם פרווה!)

מיני סברינות פרווה מדהימות טובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף הכי טעים שאכלתם!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה

ציוד

מיקסר
כוס מידה אוניברסלית
שקית זילוף
תבנית 26

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קצפת צמחית השף הלבן
  • ¾ כוס שמן
  • קמח תופח (220 גרם )

לסירופ :

  • 1 כוס מים
  • 2 כפיות תמצית רום
  • כוס כוס סוכר
  • 2 כפות ריבת משמש (או דבש או כל ריבה בהירה)

לקרם :

  • 1 מיכל קצפת צמחית השף הלבן (500 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודניג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • מפרידים בקערה ביצים.
  • להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  • להוריד מהירות מיקסר- להוסיף חלמונים לאט לאט ושמן ואת הקצפת צמחית, לבסוף להוסיף קמח.
  • לשמן תבנית סברינות ולמלות שקית זילוף בבלילת הסברינה, לזלף לתוך התבניות (עד קצת פחות מהסוף).
  • לאפות בתנור 180 מעלות כ 35 דקות בערך .
  • לאחר שיוצא מהתנור לקרר טוב טוב.

לסירופ:

  • לבשל בגז את הסוכר המים והרום והריבה עד שהסוכר נמס, לטבול כל סברינה בסירופ.

לקרם:

  • להקציף קצפת עד שמקבלים קצף יציב, לזלף ולקשט בדובדבן כמו בתמונה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לסברינה

אופירה, באיזה רום את משתמשת בסירופ?
אדום של הנמל.
היי אופירה למה הכוונה השף הלבן פרווה את מתכוונת לשמנת להקצפה?
כן.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לסברינה
צילום: נופר אהרון

"מתכון מושלם מכינה אותן קבוע, נדירות!"
נופר אהרון

מתכון לסברינה
צילום: אופירה פחימה

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?