| | | |

רולדה במילוי קרם חלומית

קבלו מתכון פשוט וברור להכנת רולדה מרשימה קלילה וטעימה במינימום זמן.
בהשראת: חופית אלמקייס
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
מתכון רולדה

רולדת במילוי קרם – רולדה רכה, יפייפיה מפוצצת קרם עשיר ומפנק.

עוגה שנראית מדהים והטעם לא פחות, כל הטעם שבעולם, בקלות! מומלץ בחום!

ספר המתכונים של חופית אלמקייס

מתכון רולדה
צילום: חופית אלמקייס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון רולדה

רולדה במילוי קרם חלומית

קבלו מתכון פשוט וברור להכנת רולדה מרשימה קלילה וטעימה במינימום זמן.
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • מלח (קורט )
  • ½ כוס קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות שוקולית

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה / צמחית (250 מ"ל)
  • 1 כף סוכר

לקישוט:

  • קוקוס אפוי (או מה שאוהבים)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • להקציף חצי כוס סוכר וקורט מלח לקציפה תפוחה ובהירה.
  • מוסיפים את הקמח אבקת אפיה ושלוש כפות שוקולית מנופים ומערבבים בתנועת קיפול עד איחוד.
  • שופכים את העיסה בתבנית על נייר אפיה משומן.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות 8-10 דקות (לא לייבש) מוצאים ומקררים לגמרי.

הכנת הקרם:

  • להקציף שמנת מתוקה או צמחית עם כף סוכר.
  • למרוח על העוגה הקרם על העוגה ולקלף הנייר תוך כדי גלגול.

לקישוט:

  • נקשט בקוקוס אפוי - אפשר כל קישוט שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון רולדה

האם יש אפשרות להחליף את המוצרים החלביים לפרווה אם כן למה?
להמיר את השמנת מתוקה בצמחית.
מה עם ציפוי לעוגה?
אם בא לכם אפשר לפנק עם  גנאש שמנת מתוקה ושוקולד מריר / לבן ולשפוך מעל.
מתכון רולדה
צילום: חופית אלמקייס

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: חופית אלמקייס

Similar Posts

2 Comments

  1. להקציף חצי כוס סוכר וקורט מלח לקציפה תפוחה ובהירה"-מה עם ההוראות לגבי הביצים?
    תודה רבה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?