|

עוגת פרג בקלי קלות – עוגה נימוחה ועסיסית, ולא פחות חשוב – גם קלה בטירוף ומוכנה בצ'יק צ'אק.
אם רוצים עוד יותר מהר – אפשר להכין אפילו במיקרו !! חלום של עוגה.
מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגת פרג לפסח

 

מצרכים – עוגת פרג בקלי קלות

לבסיס:
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים פושרים
1 כוס פרג טחון הכי טרי
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
3 כפות גדושות קוקוס
3 ביצים שלמות
לגנאש:
חצי שמנת מתוקה

100שוקולד מריר
אופן הכנה – עוגת פרג בקלי קלות
לחמם תנור ל180 מעלות

  1. לשים לפי הסדר את השמן סוכר ומים.
  2. לטרוף במטרפה
  3. להוסיף את הפרג,קמח,אבקת אפייה וקוקוס.
  4. לטרוף 3 ביצים ולהוסיף.
  5. לשמן מעט תבנית ולהכניס לתנור ל כ 30 דקות – לבדוק עם קיסם.
  6. במקביל, ניתן גם לשים בכלי מתאים למיקרו ולהכניס ל 8 דקות על חום גבוהה.
  7. כשהעוגה מוכנה, ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה ומכינים את הגנאש ומצפים.

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה.

 
עוגת פרג לפסח
 
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *