|

סברינה לפסח פרווה –
עוד מתכון מנצח! סברינות אישיות – רטובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף! הילדים יעופו על זה!
תודה ענקית לאופירה יחיא – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

סברינה לפסח

מצרכים – סברינה לפסח – פרווה 

5 ביצים 
1 כוס סוכר 
1 כוס קצפת צמחית השף הלבן 
3/4 כוס שמן
1 חבילת קמח תופח כשר לפסח 
2 כפות קמח מצה 
לסירופ :
1 כוס מים 
2 כפיות תמצית רום 
1/3 כוס סוכר 
2 כפות ריבת משמש ( אם אין דבש או כל ריבה בהירה )

לקרם :

1 מיכל קצפת צמחית השף הלבן 500 מל
4 כפות סוכר 
1 חבילת פודניג וניל 80 גרם

אופן הכנה – סברינה לפסח – פרווה 
לחמם תנור ל 180 מעלות

  1. מפרידים בקערה ביצים: להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב
  2. להוריד מהירות מיקסר- להוסיף חלמונים לאט לאט ושמן ואת הקצפת צמחית, לבסוף להוסיף קמח תופח כשר לפסח ואת הקמח מצה .
  3. לשמן תבנית סברינות ולמלות שקית זילוף בבלילת הסברינה , לזלף לתוך התבניות (עד קצת פחות מהסוף) .
  4. לאפות בתנור 180 מעלות כ 35 דקות בערך .
  5. לקרר טוב טוב.
  6. לבשל בגז את הסוכר המים והרום והריבה עד שהסוכר נמס , לטבול כל סברינה בסירופ .
  7. להקציף קצפת עד שמקבלים קצף יציב , לזלף ולקשט בדובדבן כמו בתמונה.

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

#הצעת הגשה וטיפים:

– ניתן לקנות כוסות קינוח פרח ולהגיש בתוך.
– מומלץ לאחסן בכלי אטום.
– בהגשה מומלץ לחמם מעט ריבת משמש ולזלף מעל.

סברינה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *