| | | | | |

טורטיות כשרות לפסח במילוי בשר

מתכון לטורטיות כשרות לפסח, במילוי בשר! מתכון קל למנה ראשונה משגעת!
בהשראת: דורית אלישע
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
מתכון טורטיות

טורטיות כשרות לפסח במילוי בשר טחון וצנוברים – המנה הראשונה המושלמת לשולחן החג!

בין המתכונים שאתם מתכוונים להכין בחג הפסח, אתם חייבים להכין את המתכון הזה שיגרוף מחמאות מכל עבר ופשוט יטריף אתכם מרוב שהוא טעים!

מתכון פשוט להכנת טורטיות כשרות לפסח, במילוי עשיר של בשר טחון איכותי ותיבול משגע וכל ביס פשוט חגיגה! מתכון מושלם למנה מושלמת שכדאי כבר עכשיו להכניס לתפריט של החג!

ספר המתכונים של דורית אלישע

מתכון טורטיות
צילום: דורית אלישע

למה באמת כדאי לכם: מתכון טורטיות

  • כשרות לפסח במילוי בשר הכי טעימות שתאכלו!
  • מנה ראשונה מפנקת ועשירה שתפתח את ארוחת החג במחמאות!
  • ניתן להכין כמות, להקפיא ולשלוף לאורך החג כשרוצים לאכול!
  • מתכון קל ופשוט להכנה והוא יוצא נהדר בכל פעם מחדש!

שורה תחתונה: תכינו טורטיות כשרות לפסח בתור מנה ראשונה וזו תהיה הארוחה המדוברת של השנה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון טורטיות

טורטיות כשרות לפסח במילוי בשר

מתכון לטורטיות כשרות לפסח, במילוי בשר! מתכון קל למנה ראשונה משגעת!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 12 מנות
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

מחבת טפלון 20/ 22

המצרכים

לטורטיות:

  • 4 ביצים
  • 8 כפות קמח תפוח אדמה
  • 2 כוסות מים
  • מלח (קורט)

למילוי:

  • 2 בצלים
  • ½ קילו בשר טחון
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • 1 חופן צנוברים
  • ½ צרור פטרוזיליה

לציפוי:

  • 2 ביצים
  • קמח מצה

לרוטב פטריות:

  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום (כתוש)
  • 1 סלסלה פטריות טריות (250 גרם - חתוכות)
  • אבקת רוטב פטריות

אופן ההכנה

להכנת הטורטיות:

  • נערבב את כל החומרים היטב.
  • נשמן מעט מחבת טפלון 20/22 עם שמן על נייר ניגוב.
  • נמזוג למחבת עם שלושת רבעי מצקת מרק ונטגן כל צד 20 שניות.
  • נעטוף לאחר כך במגבות מטבח.

להכנת המילוי:

  • נקצוץ ולטגן את הבצלים נוסיף בשר טחון ולערבב טוב עד לבישול מלא של הבשר.
  • נתבל ולהוסיף צנובר ופטרוזיליה ונקרר.

לטיגון:

  • נכין צלחת עם 2 ביצים  וצלחת עם קמח מצה.
  • נמלא 2 כפות בטורטייה, ולטבול בשתי הצלחות.
  • נטגן עם 2 כפות שמן (להניח את הטורטיות כלפי מטה לקבלת צבע).

להכנת הרוטב:

  • נקפיץ את מרכיבי הרוטב בתוספת כוס מים וכף רוטב פטריות.
  • נערבב וננמיך את האש עד למרקם סמיך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון פטריות

אפשר להכין את הטורטיות ולהקפיא?
את הטורטיות אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים, להקפיא אחרי מילוי וטיגון, ולחמם בתנור על חום גבוה מאד.
הבלילה יצאה לי ממש נוזלית (יש הרבה נוזלים במתכון של הטורטייה) היא אמורה להיות ככה?
היא אמורה להיות נוזלית.
מתכון טורטיות
צילום: דורית אלישע

 


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?