| |

עוגת קוקוס / רפאלו מעלפת

מתכון קל להכנת עוגת קוקוס, עם שכבות טורט, קרם שוקולד לבן וקצפת! טעימה ומפנקת!
בהשראת: צליל אוחנה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת רפאלו מעלפת, עוגת קוקוס

עוגת קוקוס מטריפה ומפנקת לאנשים שיודעים להתפנק! מתכון קל ביותר להכנת עוגה עשירה בקרם שוקולד לבן וקצפת, וכל ביס ממנה חלומי!

מספיק מבט אחד בתמונה של העוגה הזו וכבר יודעים שמדובר בעוגה איכותית ומפנקת, שלא משנה מתי תגישו אותה היא תשדרג לכם את כל היום!

מתכון קל ביותר שכל אחד יכול להכין בבית, בלי רקע באפייה ותקבלו את אחת העוגות החגיגיות שיש למראה, ושילוב הטעמים בה פשוט מושלם! עוגה שמכינים במהירות ואפשר להכין גם בימי שגרה בכיף!

ספר המתכונים של‎ צליל אוחנה

 

עוגת רפאלו מעלפת, עוגת קוקוס
צילום: צליל אוחנה

למה באמת כדאי לכם: עוגת קוקוס

 

  • עוגת קוקוס עשירה בשוקולד לבן וקצפת ושילוב הטעמים מנצח!
  • מתכון קל ומהיר להכנה שכולם יכולים ותמיד יוצאת מושלמת!
  • עוגה מפנקת במיוחד ומתאימה למביני עניין שאוהבים להתפנק!
  • עוגה עם מראה מרשים ביותר וחגיגי שתגרוף מחמאות מכל האורחים!

שורה תחתונה: אם מתחשק לכם קצת להתפנק בימי השגרה הקרים האלה, עוגת קוקוס בהחלט מתאימה!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת רפאלו מעלפת, עוגת קוקוס

עוגת קוקוס / רפאלו מעלפת

מתכון קל להכנת עוגת קוקוס, עם שכבות טורט, קרם שוקולד לבן וקצפת! טעימה ומפנקת!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לטורט :

  • 6 ביצים (מופרדות בטמפרטורת החדר)
  • מלח (קורט )
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח (מנופה)
  • 1 כוס אבקת שקדים
  • כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

לקרם :

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • ¼ כוס חלב קוקוס
  • 2 חפיסות שוקולד לבן (200 גרם)
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל צרפתי (80 גרם)
  • גבינת שמנת (200 גרם )
  • ¼ כוס קוקוס

אופן ההכנה

להכנת הטורט :

  • מפרידים ביצים בשתי קערות, בקערה ראשונה מקציפים חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים בהדרגה סוכר עד לקצף מבריק ואוורירי.
  • בקערה השנייה טורפים חלמונים עם תמצית וניל וסוכר וניל.
  • נוסיף את החלמונים לקערת החלבונים וממשיכים להקציף בעוצמה נמוכה.
  • מוסיפים בתנועות קיפול את הקמח ואבקת השקדים עד לאיחוד.
  • משמנים תבנית עם שמן קוקוס ( אפשר גם עם שמן רגיל) מוזגים את הבלילה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ-20 דקות (או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש).

להכנת הקרם :

  • ממיסים שוקולד לבן עם 3 כפות של שמנת מתוקה ומניחים בצד להצטנן.
  • מקציפים שמנת מתוקה, חלב קוקוס ופודינג עד לקפצת יציבה.
  • מוסיפים את גבינת השמנת והשוקולד הלבן שיצטנן לתערובת הקצפת ומקציפים בעוצמה נמוכה.
  • לבסוף מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול.

הרכבת העוגה:

  • מחלקים את הטורט לשלושה חלקים שווים.
  • מניחים שכבת טורט וקרם וכך הלאה.
  • מצפים דפנות העוגה בקרם ובקוקוס מקשטים בכדורי רפאלו, אגוזי לוז ושוקולד לבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת רפאלו מעלפת, עוגת קוקוס
צילום: צליל אוחנה


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?