עוגת מייפל בחושה מושלמת

עוגת מייפל עשירה ומפנקת, עם אגוזי מלך. מתכון קל ומהיר שחובה לגזור ולשמור!
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל בחושה שכל ביס ממנה מטריף חושים! מתכון לעוגת מייפל משגעת שתטריף אתכם ואת כל מי שיטעם ממנה, ולפני שתשאלו – ניתן להכין גם עוגת מייפל פרווה!

מבחינתי אפשר לוותר על כל העוגות שקיימות בעולם, כל זמן שיש לי עוגת מייפל עשירה ומפנקת בבית. למייפל יש טעם שאין שני לו, ואם משתמשים במייפל איכותי הוא מכיל מינרלים מן הטבע שכדאי מאוד לצרוך.

מתכון לעוגת מייפל שמכינים בקלות, אפשר גם להכין עם מקציף ידני, ותקבלו עוגה עם טעם אלוהי מפנק, שגם אתם תמצאו את עצמכם מכינים רק אותה! כזו עוגה מפנקת שכל מילה נוספת מיותרת!

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

 

מתכון לעוגת מייפל
צילום: סוניה סאני בן הרוש

למה באמת כדאי לכם: עוגת מייפל בחושה

  • עוגת מייפל בחושה מושלמת, שכל ביס ממנה חגיגה אמיתית וחיוכים!
  • עוגת מייפל פרווה טעימה ועשירה במייפל, שכל הילדים אוהבים!
  • ניתן להכין את העוגה פרווה והיא עדיין תצא טעימה!
  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין ולא חייבים להיעזר במיקסר!

שורה תחתונה: אוהבים מייפל כמוני? כנסו למטבח עכשיו ותכינו עוגת מייפל בחושה לפי המתכון הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל בחושה מושלמת

עוגת מייפל עשירה ומפנקת, עם אגוזי מלך. מתכון קל ומהיר שחובה לגזור ולשמור!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה
מיקסר ידני/מקצף
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 3-4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם )
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • אגוזי מלך קצוצים (לפיזור)
  • קינמון (לפיזור)
  • סירופ מייפל (לשפיכה על העוגה בנדיבות)

אופן ההכנה

  • בעזרת מיקסר ידני או מקציף ידני מקציפים את הביצים שלמות כמה שניות (כדי שהעוגה תצא אוורירית ורכה).
  • מוסיפים את הסוכר הרגיל וסוכר הווניל בהדרגה וממשיכים להקציף היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • לאחר מכן, מוסיפים את הגבינה הלבנה ושוב ממשיכים להקציף במהירות נמוכה.
  • מתחילים להוסיף חצי מכמות השמן, בנוסף חצי מכמות הקמח ושוב חצי השמן, ולאחר מכן חצי מכמות הקמח שנותר.
  • מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. (אם הבלילה יוצאת סמיכה מידיי, לא לדאוג לאחר האפייה זה יוצא אוורירי ורך).
  • להעביר את הבלילה ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות, חשוב רק למלא עד חצי מגובה התבנית, כי זה תופח באפייה.
  • מפזרים מעל העוגה אגוזי מלך קצוצים ומעט קינמון.
  • מכניסים את התבניות לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים בערך כ- חצי שעה עד 40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להוציא מהתנור ומיד שופכים סירופ מייפל בנדיבות על העוגה. שומרים בקירור בגלל הגבינה.

הערות וטיפים

מי שרוצה עוגה פרווה יכולה לשים כוס מיץ תפוזים או קצפת צמחית , אבל עם הגבינה זה יוצא הרבה יותר טעים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת מייפל מושלמת

האם במקום הגבינה אפשר לשים 2 מכלי שמנת חמוצה?
אפשר, אבל עם הגבינה זה יוצא פיצוץ.
באמת ניראה מעולה. אבל חלבית. במקום הגבינה אפשר מיץ תפוז?
כן אפשר כוס מיץ תפוזים במקום הגבינה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת מייפל פרווה
צילום: תמר כהן

"אני משתמשת בשמנת חמוצה במקום גבינה.
טוב שיש עוד מתכון אנסה!"
תמר כהן

עוגת מייפל מושלמת
צילום: ויקי בן טובים

"גם אני הכנתי עוגה מעולה!"
ויקי בן טובים

עוגת מייפל פרווה
צילום: חיים וטוני ברבי

"מושלמת של עוגה תודה לחברתי!"
חיים וטוני ברבי

מתכון לעוגת מייפל
צילום: מונה גנאים
עוגת מייפל מושלמת
צילום: סוניה סאני בן הרוש

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגת מייפל בחושה מתכון מאת: סוניה סאני בן הרוש

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?