Advertisements

קציצות דגים מעולות כמו של פעם

מתכון הכי מושלם שיש לקציצות דגים טעימות ברמות! קלות ומהירות להכנה.
בהשראת: אילנה אברהם
ציון 4.16 על ידי 13 דירוגים
קציצות דגים
Advertisements

מתכון מטריף של קציצות דגים לא מעולם הזה.

מתכון מושלם בדיוק כמו שהכינו אז בבתי הספר, עם שינוי קטן שמשנה את המנה ובגדול!

מתכון קל,מהיר ומיוחד ביותר להכנה מיידית ממש עכשיו במטבח!

ספר המתכונים של אילנה אברהם

קציצות דגים
קרדיט: אילנה אברהם

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

קציצות דגים

קציצות דגים מעולות כמו של פעם

מתכון הכי מושלם שיש לקציצות דגים טעימות ברמות! קלות ומהירות להכנה.
ציון 4.16 על ידי 13 דירוגים
לדרג
סוג: ארוחות צהריים, דגים
באדיבות: אילנה אברהם
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו פילה קפוא של בקלה או קל דג לבחירתכם
  • 2 בצלים גדולים
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • 2 ביצים גדולות
  • ½ כוס חצי כוס קמח
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מעט קליפת לימון מגורדת (משדרגת ומעדנת את טעם הדגים)
  • 1 כפית סוכר
  • מלח לפי הטעם
Advertisements

אופן ההכנה

  • מוסיפים פילה קפוא, בצל, פטרוזיליה ושום. טוחנים הכל במיג׳ימיקס, ודואגים לסחוט את כל הנוזלים, בעזרת מסננת או בעזרת בד חיתול.
  • מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים ביצים, קמח, סדוה לשתיה, פלפל שחור, כמון, מיץ לימון, מעט קליפת לימון מגורדת, סוכר ומלח. מערבבים הכל היטב.
  • נותנים לתערובת מנוחה של שעה. יוצרים קציצות יפות ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: קציצות דגים

למה הסודה לשתיה?
נותן עסיסיות לקציצות.
האם אפשר לאפות בתנור?
כן.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי רוחמה!
      יש מתכונים שונים לאותן קציצות, הבאנו כאן אחד מיני רבים 🙂
      אם את רוצה להוסיף גזר, שהוא בהחלט תוספת מבורכת לקציצות, תוכלי לשים שניים כשאת טוחנת הכל יחד.
      שיהיה בהצלחה!

  1. למה כל כך קשה לציין כמה מנות מניבה כמות המרכיבים.
    כלומר מתאים גם לבשלנים לא מיומנים, לא ראוי לתת להם מידע כנ"ל ?

    1. היי יוסי, מהמתכון יוצא בערך כ-30 קציצות +-5, תלוי בגודל שמכינים אותן. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements