| |

מתכון רולדת גבינה טעימה

פס עוגת שמרים עלים ממולא בגבינה מרשים וטעים במיוחד.
בהשראת: מירב בדיט טליאז
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון רולדת גבינה טעימה

מתכון רולדת גבינה טעימה של האלופה מירב בדיט טליאז!

את העוגה אני תמיד מכינה יום קודם ואופה יום אחרי.

פס עוגת שמרים עלים ממולא בגבינה מרשים וטעים במיוחד.

ספר המתכונים של מירב בדיט טליאז

מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה

מתכון רולדת גבינה טעימה

פס עוגת שמרים עלים ממולא בגבינה מרשים וטעים במיוחד.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מירב בדיט טליאז

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 חבילה בצק שמרים עלים ( מוכן של מעדנות)

למילוי:

  • ½ קילו גבינה לבנה
  • 1 חלמון
  • ½ כוס סוכר
  • ½1 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

הפשרת בצק והכנת מילוי:

  • מפשירים במקרר בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות.
  • לקערה מוסיפים חצי קילו גבינה לבנה 1 חלמון חצי כוס סוכר כף וחצי אינסטנט וניל ואז מערבבים היטב הכל יחד.

אופן ההרכבה:

  • פותחים את הבצק בקצוות וחותכים פסים לסגירה במרכז מוסיפה את המילוי וסוגרים.
  • מעבירים לנייר אפייה.מתפיחים חצי שעה עם מגבת דקה מעל.
  • מברישים חלמון ומפזרת מעט שום שום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד שמזהיב יפה (חשוב שתהיה לזה אפייה טובה גם מבפנים).
  • מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון רולדת גבינה

אמבצק עלים אחד את מכינה את ה2 עוגות? את חוצה את זה לחצי?
כן.
את שמה חלמון בתוך המילוי או רק להברשה?
בתוך המילוי.
את מכניסה למקרר לפני האפייה?
למקפיא לייצב את הצורה אבל לא חייב להקפיא לפני.
איזה גבינה את שמה טוב טעם?
גבינה רגילה.
לא מבינה הבצק הוא בצק עלים למה יש צורך להתפיח רוצה להבין תמיד הבצק עלים בתחתית לא אפוי את מרדדת אותו דק דק אשמח מאוד באם תעזרי לי להבין תודה מרטש.
בצק עלים שמרים לכן להתפיח. לא מרדדת כלל.
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: מירב בדיט טליאז
הבמה כולה שלכם:
מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: שרית אלימלך

"זה מה שיצא… שבת שלום!"
שרית אלימלך

מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: פיירוז חג יחיא

"נראה מעוווללה!!!"
פיירוז חג יחיא

מתכון רולדת גבינה טעימה
צילום: טניה חג'בי

"אלללוופה!!! נראה סוף!"
טניה חג'בי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון רולדת גבינה

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?