מתכון עוגת שוקולד בקרם עשיר של רונית פרץ. קלה להכנה ונחטפת במהירות.

מתכון באדיבות: רונית פרץ ושירלי בוסקילה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מתכון עוגת שוקולד בקרם עשיר

מצרכים 

לעוגה:
4 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית (או 1/2 כוס שוקולית ו- 1/2 כוס קקאו)
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס מים רותחים
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 מיכל קטן שמנת מתוקה
1 כף של שמן
1 כף של נוטלה

#הערות וטיפים:
כל תבנית סיליקון, משומנת שמתאימה לגודל המיקרו שלה או תבנית פיירקס עגולה צורת קערה או מקרטון


אופן הכנה 

הכנת העוגה:
לערבב את הביצים שלמות ללא הפרדה. להוסיף את שאר החומרים ואזה להוסיף את המים, ממשיכים לערבב היטב.
אם בסוף הבלילה דלילה, אל דאגה זה בסדר, יוצקים את הבלילה לתוך התבנים ואז להכניס למיקרו למשך 6 דקות על חום גבוהה.
בהצלחה רונית פרץ
הכנת הקרם:
להמיס את השוקולד, השמנת, השמן והנוטלה במיקרו. לערבב היטב את כל החומרים, ואז למזוג על העוגה מלמעלה.

עוד מתכונים מבוקשים:

מתכון מקורי: כאן  
מתכון עוגת שוקולד בקרם עשיר

 

עוגת שוקולד
צילום: רונית פרץ
עוגת שוקולד
צילום: רונית פרץ

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. יצא אפוי בצדדים ולגמרי לגמרי לא אפוי במרכז. כל הנסיונות להשלים בכל פעם עוד 2 דקות במיקרו לא הועילו. לא נאפה במרכז

    1. היי רבקה, אם העוגה עדיין לא התייצבה גם אחרי עבור הזמן בתנור כנראה שנאפתה בטמפרטורה גבוהה מדי, אפשר בפעם הבאה במצב כזה לכסות באלומיניום את העוגה, להנמיך את התנור ולהמשיך לאפות. בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *