| | | | |

רולדת שוקולד מרשימה וטעימה במיוחד

מתכון רולדת שוקו וניל של אופירה פחימה, עוגת רולדה מושלמת.
בהשראת: אופירה פחימה
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
רולדה מתכון, רולדת שוקולד

רולדת שוקולד מרשימה וטעימה במיוחד מתאימה לשבת לאירוח ולכל אירוע חגיגי,

קבלו מתכון של רולדה הורסת בטעם במראה רולדת שוקולד וניל של אופירה פחימה, עוגת רולדה מושלמת.

ספר המתכונים של אופירה פחימה

 

רולדה מתכון
צילום: אופירה פחימה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

רולדה מתכון, רולדת שוקולד

רולדת שוקולד מרשימה וטעימה במיוחד

מתכון רולדת שוקו וניל של אופירה פחימה, עוגת רולדה מושלמת.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה

ציוד

מיקסר
תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 6 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ½2 כפות קקאו
  • ½ כפית נס קפה
  • ½ כוס קמח
  • ½1 כפות קורנפלור

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל )
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב

לציפוי שוקולד:

  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )

אופן ההכנה

  • לרפד תבנית תנור בנייר אפיה ולשמן אותה.
  • להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקצף יציב.
  • להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף חלמונים, מחצית מכמות השמן כ 2 כפות ואז את הקמח, קורנפלור, קקאו ואת יתרת השמן.
  • לצקת את בלילת הרולדה לתבנית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

לקרם:

  • לקרר היטב, להקציף את כל מצרכי הקרם ולמרוח על הרולדה לגלגל לרולדה ולהכניס למקפיא לשעתיים לפחות.

לציפוי שוקולד:

  • במיקרוגל לחממם שמנת מתוקה ולשבור לתוכה שוקולד מריר לערבב וליצוק מעל הרולדה.
  • לחתוך את הקצוות למראה מושלם, לקשט ולשמור בקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
רולדת שוקולד

"גם בעלי הכין לחברה של הילדה!"
גילוש דוד זעפרני

עוגת רולדה
צילום: אופירה פחימה

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רולדה מתכון מאת: אופירה פחימה יחיא

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?