Advertisements
| | | | | |

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

מתכון לעוגת תפוזים אוורירית ומרשימה במיוחד, שמכינים בקלות ולא תפסיקו ליישר.
בהשראת: דבי ממן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון עוגת תפוזים אוורירית וריחנית, עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה
Advertisements

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה קלה ומרשימה שתמיד כיף שיש בבית! מתכון קל ומהיר להכנת עוגה מרעננת עם מרקם אוורירי!

עוגת תפוזים בחושה זו העוגה הקלה והמהירה ביותר להכנה ויש לה ריח ומרקם שתמיד עושים חשק לאכול ממנה ומשדרגת כל כוס שתייה חמה בכל הזדמנות!

קבלו מתכון לעוגה אוורירית, גבוה ומרשימה שלא תאמינו כמה פשוטה וכמה מנצחת היא! עוגה עם ארומה מרעננת במיוחד וכל כך טעימה, שתמצאו את עצמכם מחפשים תירוץ ללכת למטבח ולגנוב ממנה עוד ביס!

ספר המתכונים של דבי ממן

 

מתכון עוגת תפוזים אוורירית וריחנית, עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה
צילום: דבי ממן

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

  • עוגת תפוזים בחושה עם טעם מרענן וריח שמעלה את מצב הרוח!
  • מתכון פשוט להכנת עוגה קלאסית, שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • עוגה מהירה להכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן ובימים עמוסים!
  • עוגה מרשימה למראה ובטעם, שכל אורח יחמיא לכם ולא תפסיקו להכין!

שורה תחתונה: עוגת תפוזים במרקם אוורירי, ריח שמרים מצב רוח וטעם מפנק! לא מוותרים על עונג כזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון עוגת תפוזים אוורירית וריחנית, עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

מתכון לעוגת תפוזים אוורירית ומרשימה במיוחד, שמכינים בקלות ולא תפסיקו ליישר.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: דבי ממן

ציוד

תבנית קוגלהוף בגודל 24
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
Advertisements

המצרכים

  • 4 ביצים ( L)
  • ½1 כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • גרידה משני תפוזים (או גרדיה אחת מתפוז אחד ולימון אחד)
  • 1 כוס מיץ תפוזים (סחוט וטרי)
  • 2 כוסות קמח תופח
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים במשך 10 דקות, 4 ביצים עם 1/2 1 כוסות סוכר עד לקציפה תפוחה וגבוהה ומוסיפים בהדרגה 3/4 כוס שמן.
  • לאחר מכן מוסיפים גרידה משני תפוזים, כוס מיץ תפוזים סחוט טרי,  ומוסיפים עוד שתי כוסות קמח תופח.
  • מקציפים עד הבלעה ועד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • משמנים תבנית, שופכים את הבלילה ואופים בתנור במשך 40 דקות בחום 160.
  • מוציאים מיד מהתנור ומקררים היטב לפני הוצאת העוגה מהתבנית.
Advertisements

הערות וטיפים

  • חשוב להקציף את הביצים היטב, 10 דקות של הקצפה יחד עם הסוכר והשמן בזרם דק ולאט (הקצפה ללא הפרדת ביצים).
  • משמנים תבנית בשמן.
  • חשוב לקרר את העוגה היטב בתוך התבנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

מתכון עוגת תפוזים אוורירית וריחנית, עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה
צילום: דבי ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה מתכון מאת: דבי ממן

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי עמליה, מצטערים על אי ההבנה, הכוונה היא להקצפה ללא הפרדת ביצים. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements