עוגות בחושות

מתכון עוגת תפוזים אוורירית וריחנית

מתכון אליפות של עוגת תפוזים אוורירית ריחנית ותפוזית ללא הפרדת ביצים!

קרדיט ענק ל: דבי ממן על מתכון עוגת תפוזים פשוט להכנה, ששיתפה אותו בקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

מתכון עוגת תפוזים מנצחת

מצרכים – מתכון עוגת תפוזים

4 ביצים בגודל L
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
גרידה משני תפוזים (או גרדיה אחת מתפוז אחד, ועוד גרידה מלימון אחד)
1 כוס מיץ תפוזים סחוט וטרי
2 כוסות קמח תופח

#הערות וטיפים למצרכים:
– המתכון מתאים לתבנית קוגלהוף בגודל 24 ס"מ
– משתמשים למדידה בכוס חד פעמית לשתייה חמה
– ניתן למצוא עוד טיפים בקישור לפוסט המקורי בקבוצת אמהות מבשלות שנמצא בסוף העמוד הבא

אופן הכנה – מתכון עוגת תפוזים

1. מקציפים במשך 10 דקות, 4 ביצים עם 1/2 1 כוסות סוכר עד לקציפה תפוחה וגבוהה.
2. מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס שמן, לאחר מכן מוסיפים גרידה משני תפוזים, כוס מיץ תפוזים סחוט טרי,  ומוסיפים עוד שתי כוסות קמח תופח.
3. מקציפים עד הבלעה ועד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. משמנים תבנית, שופכים את הבלילה ואופים בתנור במשך 40 דקות בחום 160.
5. מוציאים מיד מהתנור ומקררים היטב לפני הוצאת העוגה מהתבנית.

#הערות וטיפים לאופן ההכנה:
– חשוב להקציף את הביצים היטב, 10 דקות של הקצפה יחד עם הסוכר והשמן בזרם דק ולאט (הקצפה ללא הפרדת ביצים)
– משמנים תבנית בשמן
– חשוב לקרר את העוגה היטב בתוך התבנית

מתכון של: דבי ממן
קישור לפוסט המקורי: לחצו כאן

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

אנשים מחפשים גם :

עוגת תפוזים אוורירית קרין גורן
עוגת תפוזים גבוהה ואוורירית
עוגת תפוזים מעולה
עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג
עוגת תפוזים ללא הקצפה
עוגת תפוזים ניקי
עוגת תפוזים הכי טעימה שיש
עוגת תפוזים גבוהה בסיר פלא

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים